Karmėlavoje aviganis sudraskė stirną (ieškomas šuns šeimininkas)

  • Teksto dydis:

Kauno policija ieško vyro, kurio šuo sudraskė stirną. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sausio 13 d. apie 08.35 val. Kauno r., Karmėlavos mstl., Oro Uosto g., šalia Kauno oro uosto teritorijos šuo, belgų aviganis, sudraskė stirną. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, policija prašo skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 303 450, (8 37) 399 310.

 

 

Dėl teisės aktų nustatytos gamtos išteklių naudojimo priežiūros ar naudojimo taisyklių pažeidimo, asmeniui gresia bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KAUNAS

KAUNAS portretas
Stirna buvo pasiutus puole seimininka o suo atliko savo pareiga.Pasienieciu suo geras o sitas blogas,dar vienam zmogui sugadinam gyvenima,juk mes tikri lietuvei dziaugemes kai kam blogai,

tą šunpalaikį

tą šunpalaikį  portretas
reikėjo nušauti. O durną šunpalaikio savininką surasti ir nubausti. Kodėl jis buvo paleistas be antsnukio? O jei žmogus būtų ėjęs pasivaikščioti ir tas žvėris užpultų?

Gaisena

Gaisena portretas
ta stirna ten jau nugaisusi senai gulejo, o ne suo sudraske :)
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių