Kariuomenės sunkvežimis netilpo po Vytauto Didžiojo tiltu (incidento foto)

Trečiadienį po pietų kauniečiai išvydo gana neįprastą reginį. Lietuvos kariuomenės sunkvežimis netilto po Vytauto Didžiojo tiltu.

Apie 13 val. Minkovskių g. link centro važiuodamas Lietuvos kariuomenės sunkvežimis „SISU E13TP“, kuris vežė kitą seną sunkvežimį, bandė pravažiuoti pro tiltą, bet jį kliudė.

„Vežamas sunkvežimis užkliuvo už tilto konstrukcijų ir atskilusi vieno jo dalis krito bei kliudė gatve važiavusį „Peugeot 207“. Automobilį vairavo 47 metų moteris, tačiau eismo įvykio metu ji nenukentėjo“, – portalui kaunodiena.lt patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ryšių su visuomene grupės vyriausioji specialistė Simona Banėnienė.

Policijos atstovė pabrėžė, kad ant tilto yra kelio ženklas, nurodantis, kad važiuoti gali tik tos transporto priemonės, kurių aukštis ne didesnis nei 4,5 metro.

„Buvo pažeistos kelių eismo taisyklės. Šiuo metu yra sprendžiama dėl administracinės atsakomybės taikymo sunkvežimį vairavusiam 40-mečiui D. Š.“, – informavo S. Banėnienė.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

ciceronas

ciceronas portretas
va tai ir parodo proto bukle tu kurie eina i kariuomene

taigi

taigi portretas
kariuomene... is kur ten protas...?

premjeras

premjeras portretas
nieko tokio, mokesciu moketojai sumokes uz remonta...tik per prievarta tilto pavadinimo neikisit kaunieciams...i teisma uz tiltu pervadinimus! tik bardaka daro savivaldybes tinginiai!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių