Avarija Karaliaus Mindaugo prospekte: po smūgio automobilio „VW Jetta“ vairuotoja išvežta į ligoninę

Pirmadienį popiet Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. ir Maironio g. sankryžoje, susidūrė du automobiliai. Per eismo įvykį nukentėjo vairuotoja.

Pirmadienį apie 16.15 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. ir Maironio g. sankryžoje, susidūrė du automobiliai. Per eismo įvykį nukentėjo vairuotoja.

Įvykio liudininkų teigimu, prospekto trečiąja eismo juosta nuo Vytauto bažnyčios pusės važiavęs D. Mikulio vairavimo įmonės mokomasis automobilis sankryžoje rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusį „VW Jetta“ automobilį.

Po susidūrimo pagalbos prireikė automobilio „VW Jetta“ vairuotojai. Atvykę greitosios pagalbos medikai jaunai merginai uždėjo kaklo įtvarą. Ji nuolat verkė – neaišku, ar dėl patirto streso, ar dėl skausmo. Suteikę pirmąją pagalbą gydytojai išvežė merginą į ligoninę.

Avarijos kaltininkas, vairavimo mokyklos automobilį vairavęs garbaus amžiaus vyras, atrodo, jautėsi pakankamai gerai.

„Laimė, kad mergina buvo prisisegusi saugos diržą, nes smūgis buvo toks stiprus, jog ji galėjo išskristi pro priekinį stiklą“, – portalui kaunodiena.lt pasakojo avariją mačiusi moteris. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

smauglys

smauglys portretas
oi kaip man nusibodo tie mokomieji yra tokiu kur pati instruktoriu reikia pamokyti

mokinukas

mokinukas portretas
kas tas ? vairavęs garbaus amžiaus vyras instruktorius ? seip is gatves ar kas

deja vaje

deja vaje portretas
Taaaip, ten prieš keletą metų į mašiną rėžėsi kaip išprotėjusi atlėkus vairavimo mokyklos direktorė. Mano mašina nuskrido nuo gaisrinės pusės antros juostos iki pat šaligatvio prie Nemuno ir apsuko į kitą pusę. Kaltų - nebuvo, nors įtartinas kvapas ir sklido nuo "mokytojos"
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių