Kaniūkuose pavogtas kauniečio BMW – už informaciją dosniai atsilygins

  • Teksto dydis:

Naktį iš antradienio į trečiadienį Kaune ilgapirščiai pavogė automobilį. Policija pradėjo tyrimą dėl vagystės, o transporto priemonės savininkas prašo atsiliepti visus, ką nors žinančius.

Kauno policija informuoja, kad birželio 20 d. 7 val. 30 min. gautas pranešimas, jog Kaune, Įkalnės aklg., iš namo kiemo pavogtas 2011 metais pagamintas automobilis „BMW 328“.

Pareigūnų duomenimis, nuostolis siekia 11 tūkst. eurų.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su pavogto automobilio savininku, jis teigė, kad juodos spalvos BMW stovėjo Kaniūkuose, prie Įkalnės aklg. 4 esančio daugiabučio namo.

„Paskutinį kartą automobilis buvo matytas antradienio vakarą, apie 22 val. Trečiadienio rytą, apie 7.30 jo stovėjusioje vietoje jau nebuvo“, – detalizavo kaunietis.

Vyras pamini ir išskirtinius BMW požymius: nėra keleivio pusės žibintų apiplovimo dangtelio, keleivio pusės priekinio buferio apačia apgadinta.

„Jei ką nors žinote apie šį automobilį ar kur nors jį matėte – informuokite mane. Prižadu dosniai atsilyginti!“, – žada jis ir pamini, kad skambinti galima tel. nr. +37061466667.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas=to vagis

Vladas=to vagis portretas
Keista, kad gyvendamas tokiam daugiabutyje, o mašinas tokias perka.Gera mašina, turi stovėti nuosavo namo garaže.,,Verslininkas" mat atsirado.

Vagis

Vagis portretas
Toks nuo tokio ir pavogė! Nors dabar vadinasi tipo verslininkai!

Galvosukis

Galvosukis portretas
Nuruuuukoooo:)))) Pirk kita ir saugok
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių