Juozapavičiaus pr. kranas kliudė tiltą, buvo sutrikdytas troleibusų eismas

Antradienį priešpiet Kaune, Juozapavičiaus pr., sunkvežimio vairuotojas nenuleidęs krano strėlės kliudė geležinkelio tilto konstrukcijas. Dėl įvykio nepatogumų patyrė ir viešojo transporto keleiviai, nes buvo sutrikęs troleibusų eismas.

Pirminiais duomenimis, incidentas nutiko, kai iš darbo vietos išvažiavęs sunkvežimio vairuotojas pamiršo nuleisti krano strėlę.

Policijos pareigūnai džiaugėsi, kad niekas nenukentėjo, nes sunkvežimio krovinio skyriuje buvo sukrauti deguonies balionai, kurie nuo smūgio galėjo sprogti.

„Troleibuso kontaktinis tinklas yra pakabintas 5,75 metro aukštyje, nenuostabu, kad kranas įsipynė į laidus ir juos nutraukė. Teko laikinai trumpinti maršrutą. Gaila, kad keleiviai laiku nesulaukė troleibusų“, – apgailestavo bendrovės „Autrolis“ Eismo tarnybos viršininkas Algirdas Širvinskas.

Anot A. Širvinsko, troleibusų eismas šioje atkarpoje buvo nutrūkęs nuo 11 iki 12 val. 

Per eismo įvykį ant kelio dangos išsiliejo tepalai, todėl darbo netrūko ir ugniagesiams – jiems teko nuplauti gatvę. Kol avarijos padariniai buvo pašalinti, transporto srautą reguliavo pareigūnai. 

Bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ atstovas spaudai Vidmantas Gudas informavo, kad geležinkelio tiltas nebuvo apgadintas, o traukiniai kursavo įprastu grafiku.


Šiame straipsnyje: tiltasKauno tiltaikranas

NAUJAUSI KOMENTARAI

w

w portretas
Tuscia makaule,o gal zmogelis uzsigalvojo apie ka nors malonaus ir pamirso strele nuleisti.

KLAUSIMELIS

KLAUSIMELIS portretas
ar troleibusai jau vaziuoja Juozapaviciaus prospektu ?

pasakykit

pasakykit portretas
kokia vairuotojo makaulė, jei važiuoja po tiltu pakelta strėle?????
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių