Per avariją vežant balsavimo biuletenius sužaloti keturi žmonės

  • Teksto dydis:

Vėlų sekmadienio vakarą A. Juozapavičiaus pr. kaktomuša susidūrė du lengvieji automobiliai "BMW 730D" ir "BMW 325". Medikų pagalbos prireikė keturiems žmonėms.

Automobiliai, važiavę skirtingomis kryptimis, neprasilenkė ir vienas į kitą trenkėsi apie 22.30 val., kai vienas jų išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Policijos turimais duomenimis, iš avarijos vietos į gydymo įstaigą pristatyta BMW vairuotoja ir 25 metų keleivė. Vėliau į gydymo įstaigą kreipėsi kito BMW vairuotojas ir 21 metų keleivė. 

Vaizdas po avarijos sukrėtė pravažiuojančius žmones. "Viena mergina ant žemės guli, kita šoke. Į greitają ją vedė", - rašė pro nelaimės vietą važiavęs kaunietis.

Policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė informavo, kad avarija kilo, kai BMW, vairuojamas 35 metų moters, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kur susidūrė su priešinga kryptimi atvažiuojančiu automobiliu BMW, vairuojamu 30 metų vyro.

Vairuotojai, pirminiais duomenimis, blaivūs, paimtas kraujas blaivumui nustatyti. Eismo įvykio metu sugadinti automobiliai. 

Dėl eismo įvykio pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena.

O.Vaitkevičienės teigimu, viename iš automobilių buvo vežami rinkimų balsavimo biuleteniai, kurie buvo perduoti Panemunės rinkimų apygardos komisijos nariams. Iki perdavimo pareigūnai užtikrino biuletenių apsaugą, biuletenių maišai ir plombos nebuvo pažeisti.

Į įvykio vietą buvo kviesti ne tik medikai, bet ir ugniagesiai gelbėtojai. Jų prašyta nuvalyti kelio dangą. Buvo atjungti transporto priemonių akumuliatoriai, surinkta 15 kg teršalų, nuplauta kelio danga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pypenas

pypenas portretas
Na vėl variantas,kaip galima pripumpuoti maišą partijoms reikalingų papildomų biuletenių.....??????????

tai,kad

tai,kad portretas
dabar Juozapaviciaus prospektu ar diena ar nakti vyksta lenktynes,kas greiciau,nes jei vaziuoji ir 60km/val. tai pro tave leke kaip pro stovinti net ir tie patys mikriukai paziurekit ka isdarineja

Xcfvg

Xcfvg portretas
Apake nuo kompiuterių,nuo naujų technologijų.Baisu kas dedadi .....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių