Joninių nakties reidas: tarp įkliuvusių neblaivių asmenų – ir seniai ieškotas

Per devynias reido valandas Kauno mieste ir rajone nustatyti šeši neblaivūs vairuotojai, kurių vienam nustatytas net 2,53 promilės girtumas. Dar trims nustatytas leistinas apsvaigimas, kiti buvo blaivutėliai.

Reide dalyvavo 18 Kauno apskrities pareigūnų. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės vadas Gintaras Gatulis portalą kauno.diena.lt informavo, kad iš viso buvo tikrintos 690 transporto priemonių. Blaivumas buvo tikrintas 370 jų vairuotojų. 

Iš viso buvo nustatytos septynios nusikalstamos veiklos, tarp kurių - bandymas papirkti ir pasipriešinimas policijai. Buvo siūlytas 400 eurų kyšis. 

Policijai gavus pranešimą apie tai, kad Vilkijoje užfiksuotas galimas smurto artimoje aplinkoje atvejis, arčiausiai įvykio vietos buvo reide dalyvavęs ekipažas, tad jis ir nuskubėjo į pagalbą.

Kaune, Birštono g., sulaikytas policijos ieškotas vyras. Sustabdytas apie 4:50 val. ryto jis automobilį vairavo neblaivus. Maža to, negalėjo pateikti vairuotojo pažymėjimo.

"Patikrinus duomenų bazėje paaiškėjo, kad jis buvo ieškomas policijos", - pasakojo G.Gatulis. Vairuotojo pažymėjimo negalėjo pateikti ir dar trys tikrinti vairuotojai. Vienam vairavimo teisė buvo atimta, kiti teisės vairuoti neturėjo niekada.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių