Jonavos vaikžudystę tirs Kauno prokurorai

  • Teksto dydis:

Jonavos ligoninėje penktadienį galimai pagimdžiusios ir kūdikio atsikračiusios 1991 metais gimusios moters bylą perėmė Kauno prokurorai. 

Pirmadienį bus sprendžiama, ar prašyti teismo leidimo suimti vaikžudyste įtariamą moterį ar pratęsti jos sulaikymo terminą.

„Su ja dabar dirba specializuotas Kauno padalinys, kuris atliks ikiteisminį tyrimą. Moteris jau išvežta į Kauną. Ji išvežta jau vakar vakare“, ‒ BNS sekmadienį sakė Jonavos rajono policijos komisariato viršininkas Vigintas Lukošius.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Odetos Vaitkevičienės teigimu, pirmadienį bus sprendžiamas klausimas dėl moters kardomosios priemonės taikymo ‒ suėmimo arba sulaikymo termino pratęsimo.

„Pirmadienį prokuroras, kuris kuruoja ikiteisminį tyrimą, spręs, ką daryti“, ‒ teigė ji.

Dabar moteris sulaikyta 48 valandoms, šis terminas baigsis pirmadienį. 

Policijos departamentas pranešė, kad vasario 24-ąją apie 21 val. į Jonavos ligoninę dėl skausmų pilve kreipėsi moteris, kuri tą pačią dieną ligoninės tualeto patalpose pagimdė kūdikį, įdėjo jį į plastikinį maišelį ir išmetė į šiukšlių dėžę. Vasario 25-ąją apie 11 val. Jonavoje, Žemaičių gatvėje prie šiukšlių konteinerio rastas moteriškos lyties naujagimio lavonas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl naujagimio nužudymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
"Jonavos vaikžudystę tirts Kauno prokurorai" 2017-02-26 15:04:00 BNS inf." Gal BNS galėtų skaityti ką rašo? Vos ne kiekvienam straipsnelyje gramatikos klaidos. O gal į "Nacionalinį diktantą" visi išvyko?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių