Įžūlus apiplėšimas Kaune: įsiveržė į butą ir smaugė šeimininką

Praėjusią parą Kaune tarp smurtinio pobūdžio nusikaltimų užfiksuota ir įvairaus turto vagysčių, netgi - plėšimas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, sekmadienio naktį, apie 2 val. 50 min. J. Basanavičiaus alėjoje į vyriškio butą, savininkui atidarius duris, įsiveržė iš matymo pažįstami trys asmenys. Nekviesti svečiai - vienas vyriškis ir dvi moterys - pradėjo smaugti šeimininką bei jį sumušė. Galop, pagrobę „iPad“ planšetę ir mobiliojo ryšio telefoną „iPhone 5S“, pasišalino. Vėliau planšetė rasta prie buto durų. Nuostolis nustatinėjamas.

Apie 8.30 val. Kauno rajone, Vilemų kaime, vieno namo šeimininkai pastebėjo, jog iš namo dingo įvairūs auksiniai papuošalai. Padaryta 1 000 eurų žala.

Antikvarinių vertybių vagys praėjusią parą „prasisuko“ ir Kėdainių rajono Stebulių kaime. Čia iš sodybos pavogtos įvairios žalvario bei sidabro žvakidės, senovinis virdulys, žibalinės lempos, sietynas. Padaryta 1 515 eurų žala.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

na manyciau cia tie

na  manyciau  cia  tie   portretas
kuriuos teisingumo ministeris su grybauskaites palaiminimu is kalejimu paleido ....prasideda masiski plesimai ,aferos, vagystes ...tuoj ir zudyt prades visai kaip pokary banditiniais laikais...

as

as portretas
kam nakti atidarinėt duris mažai pažistamiems žmonėms?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių