Įžūlumas: Kaune vidury dienos jaunuoliai pagrobė 80 rožių

Prekiaujantiems gėlėmis Valentino diena – viena pelningiausių. Tačiau kartais būna ir išimčių – tenka patirti nuostolių. Šiandien taip nutiko kaunietei Ugnei Vaitonytei, kuri prekiauja gėlėmis kioske, esančiame Savanorių prospekto ir P.Lukšio gatvės sankryžoje.

14.50 val. keli maždaug šešiolikos metų paaugliai pagrobė didelę vazą, kurioje buvo 80 rožių. „Tie vaikinai slankiojo, dairėsi ir galiausiai pagriebė lauke, prie kiosko stovėjusią vazą. Ją išvertė, bet gėles pasiėmė ir pabėgo“, - portalui kauno.diena.lt pasakojo Ugnės mama Laima Vaitonienė. Ji padeda prekiauti savo dukrai.

Moterys apie vagystę pranešė policijai. Pareigūnai lankėsi įvykio vietoje.

„Patyrėme apie 80 eurų nuostolį“, - teigė L.Vaitonienė.  „Man 80 eurų – dideli pinigai“, - susigraudinusi sakė jos dukra Ugnė.

Moterys skundėsi, kad prekyba šiandien prasta. „Prieš kelerius metus per Valentino dieną gėlių buvo galima parduoti kur kas daugiau. Dabar žmonės net gėles perka prekybos centruose, todėl parduoti labai sunku. Šiandien pardavėme keletą vazonėlių, truputį rožių, tulpių“, - pasakojo L. Vaitonienė.

Ugnė teigė, kad pirkėjai renkasi pigiausias gėles.

Mums bekalbant, į kioską atėjo moteris  ir pasakė, kad prekybos centre „Savas“ matė tris vaikinus, turinčius daug rožių, kurios labai panašios į pagrobtas.  L.Vaitonienė su atėjusia moterimi išskubėjo pasižiūrėti, ar tai tie patys rožių vagys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas  portretas
Matyt buvo apsirunkę ir sumaišė su aguonom

Anonimui ile

Anonimui ile portretas
Butu idomu zinoti,kokiu pats priauginote, doruoliu,o gal irgi panasiu? O gal is viso neauginote ir nezinote,ka tai reiskia. Priauginote - priauginome mes visi, tik vienu dori,o kitu vagys ir plesikai. Nespjaukite i vandeni,gali tekti isgerti - zinote tokia patarle. Jei degradavusiu tevu, gali buti vagiantys. Bet buna ir atrodytu geru tevu, priziurinciu ir auklejanciu vaikus, o isauga kartais ir tokie,kurie nori visko siandien ir dabar,o dirbti ne per labiausiai, nes gal is tevu pavyzdzio mato, kad dirba dirba, o niekam neuztenka. Zinoma, tai ne pagrindas vagiliauti.

Anonimas

Anonimas portretas
Priaugino Lietuvoj lodariu,zudiku degradu.Reikia visa Lietuva paversti stebejimo kameromis.Vaiku barti,uzmesti per siknampapesti neklauzadom plaukus didelis nusikaltimas.O kai tokie tevai uzaugina tokius kur patys nebesusitbarko tai visa Lietuva ir ES salys kencia nuo degradu.Mat darzely papaese uz plauku.Motin pagalvok,kad greit tave taip papasios,kad....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių