Išaiškinta Kauno poliklinikoje vogusi moteris

  • Teksto dydis:

Kauno policija atlieka tris ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių, įvykdytų nuo vasario 2 iki 27 d. Kaune, Pramonės pr. esančioje poliklinikoje.

Kovo 24 d., galimai bandant įvykdyti vieną iš nusikaltimų, buvo pastebėta romų tautybės moteris, gimusi 1982 metais. Įtariamąją Z. A., nusikaltimo vietoje besikėsinančią į svetimą turtą, sulaikė vyras, gimęs 1978 m. Jis nedelsiant apie tai pranešė Kauno pareigūnams, kurie atvykę į įvykio vietą apklausė nukentėjusį asmenį, liudytojus, išėmė daiktinius įrodymus. Z. A. taip pat buvo apklausta, jai pareikšti įtarimai ir paskirtos kelios kardomosios priemonės. Nustačius, kad ši moteris įvykdė galimai ne vieną vagystę, ikiteisminiai tyrimai buvo sujungti.

Vykdomų nusikaltimų braižas buvo panašus, moteris pinigines poliklinikoje grobdavo pastebėjusi ant suoliuko padėtas nesaugomas rankines. Nukentėjusiųjų nuo vagysčių asmenų amžius – nuo 26 iki 76 m.

Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.


Šiame straipsnyje: kaunaspoliklinikavagystės

NAUJAUSI KOMENTARAI

rumunija

rumunija portretas
voge cigone?neitiketina...vogt reikia milijona ir tau nieko nebus...

Kalnieciu poliklinika

Kalnieciu poliklinika portretas
Mano 86 metu amziaus mociute pries kelis menesius Kalnieciu poliklinikoje vidury baltos dienos apvoge, irgi uzmete striuke ant padetos rankines, pazere centu ant grindinio, kad nukreiptu demesi, tada stvere pinigine ir dejo i kojas. Kadangi mociute del senyvo amziaus jos pagauti nesugebejo, tai ta vagile kuo ramiausiai pasisalino. Keista, kad gydymo istaigose net prie registraturos ar rubines nera jokiu vaizdo stebejimo kameru. Ne milijonus juk kainuoja, o pacientai apiplesiami vidury baltos dienos tai geda visu pirmiausia tos istaigos vadovams, kurie nesugeba pasirupinti net elementariomis saugumo priemonemis! Bravo tam vyrui, kuris ja sulaike!

Kaunietė

Kaunietė portretas
Gaila, kad nėra vagilės nuotraukos, panašiai man nutiko Kalniečių poliklinikoje, laukiam prie gydytojos kabineto, atėjo jauna čigonė su gal5- 6 metų mergaite, atsisėdo šalia, mergaitė laksto, čigonė ją kalbina nukreipdama dėmesį ir pajutau, kad mano rankinė, kurią čigonė buvo užmetusi savo kažkokiu drabužiu, juda link čigonės, iš kart paėmiau rankinę, o čigonė pakilo ir išėjo, reiškia, jokios gydytojos jai nereikėjo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių