Įminta šiurpaus radinio Vilkijoje paslaptis

  • Teksto dydis:

Pirmadienį pagaliau nustatyta velionio, praėjusį ketvirtadienį aptikto valtyje Nemune ties Vilkija, asmenybė. Ją nustačius, susidurta su šokiruojančiu klausimu – nejaugi šis kraupus radinys atplaukė niekieno nepastebėtas Nerimi nuo Jonavos? Būtent ten gyveno šis 70-metis.

Jo paieška buvo paskelbta sausio pradžioje. Tada viename Jonavos rajono kaime gyvenamąją vietą deklaravusio Jono S. pasigedo giminės.

Paskutinį kartą gyvą jį žmonės matė išplaukiant su valtimi į Nerį.

Atlikus velionio skrodimą, konstatuota, kad jis mirė dėl širdies veiklos sutrikimo. Tačiau, anot ekspertų, maždaug prieš dvi paras iki radimo. Todėl neaišku, kur šis pensininkas buvo dingęs apie porą mėnesių – juk turėjo ne tik kažką valgyti, bet ir kažkur apsistoti.

Velionio asmenybė nustatyta tarpusavyje bendradarbiaujant Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato teritoriniams komisariatams. Į velionio požymius dėmesį atkreipė jau beveik du mėnesius 70-mečio Jono S. ieškantys Jonavos rajono policijos pareigūnai. Susisiekus su kolegomis iš Kauno rajono, kurie, kaip jau rašyta, pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl radinio ties Vilkija, pastarieji susirado dingusiojo gimines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
O nesugalvos kada nors lietuviai taip padaryti su savo laiką atidirbusiais seimūnais ar ministrais ? Nenustebčiau....

ar

ar portretas
nebuvo uzsalusi Neris sausio men?

Nolis

Nolis portretas
Tikra tiesa. Skaičiau gerokai anksčiau, kad Afrikoje yra gentis, kuri racionaliai elgiasi su naudos genčiai nebeduodančiais pagyvenusiais žmonėmis. Kad atsisveikintų su jais, sukūrė papročius. Padaroma šventė, visi džiaugiasi, kad gentainis iškeliauja į dausas laimingas, linksmas. Jie pasmaugia šventės herojų, Visi ploja, nes naujajame gyvenime bus gera, nebebus vargų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių