Ilgapirščiai užuomaršas įtikina: spynas būtina rakinti

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas antradienio pranešime apie praėjusios paros įvykius atkreipia dėmesį į kelias vagystės, kurios įvyko savininkams pamiršus užrakinti duris.

Pirmoji į policiją dėl vagystės pirmadienį anksti ryte kreipėsi Kėdainių rajono Surviliškio seniūnijos 40-metė gyventoja, kuri apsižiūrėjo kai ką praradusi iš jai priklausančio neužrakinto ūkinio pastato. Policijos suvestinėje išvardyta, kad dingo du maišai miltų, 8 l tepalų, septyni plastikiniai kibirai, trejos šakės, semtuvas, koštuvas, karutis ir popierinio rankšluosčio rulonas. Prarastų daiktų vertė – 400 eurų.

Tos pačios dienos popietę Kaune, Prancūzų gatvėje, pastebėjus nerakintas buto duris, namuose pasigesta nešiojamojo kompiuterio, trijų mobiliojo ryšio telefonų, dviejų kvepalų buteliukų, įvairių juvelyrinių dirbinių. Žala  – 2 550 eurų.

Kiek vėliau iš Sukilėlių prospekte porai valandų palikto neužrakintomis durelėmis automobilio „VW Passat“ pavogtas sportinis krepšys, kuriame buvo įvairūs sportiniai rūbai ir avalynė. Padaryta 300 eurų žala. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

bbb

bbb portretas
mano a.a. mama sakydavo, vaikai gyvenkit taip, kad valdžia jumis nemokytų kaip reikia gyvent..ir gyvenom o dabar kala kala visiems, per spaudą, per TV, radiją, mokina elementarius dalykus, kad užsirakintų savo turtą, nedėtų raktų po kilimėliu, kad nei bankas nei policija telefonu nereikalauja turimos sąskaitos banke duomenų ir t.t. o vis tiek neklauso, nesupranta-kas per debilizmas pas mus lietuvius ..tik pletkai ir serialai rūpi, jei supratimo pats neturi, tai nors klausyk ką protingi žmonės pataria

Vile

Vile portretas
Nuo zioplumo vaistu nera.

...

... portretas
... bet dabar mūsų bankinės kortelės bus atviros kiekvienam praeiviui.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių