Kalėdų karštligė neaplenkė ir ilgapirščių (gal atpažįstate?)

Prieš Šv. Kalėdas dovanų ieškojimo karštligė įtraukia daugybę žmonių. Tiesa, kai kurie už parduotuvėje esančius daiktus net nesivargina sumokėti.

Socialiniame tinkle „Facebook“ viena Kaune esanti drabužių parduotuvė pasidalijo vaizdo įrašu ir nuotraukomis, kuriuose užfiksuotas vyras, po drabužiais pasikišantis penkis „Diesel“ firmos marškinėlius. 

Šeštadienį 16.20 val. M. Daukšos g. 24 esančioje parduotuvėje drabužių žvalgėsi aštuoni pirkėjai. Parduotuvės darbuotojai pasakoja, kad tuomet pro duris vienas paskui kitą įžengė ir du vyrai. Vienas jų dviejose salėse dirbančią pardavėją apibėrė klausimais, o kitas tuo metu ėmėsi darbo – po tamsiais drabužiais pasikišo penkis marškinėlius. Tada vyrai vienas po kito iš parduotuvės pasišalino.

Parduotuvės savininkas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad pardavėja vagystės nepastebėjo, tačiau tai užfiksavo vaizdo kameros. Buvo iškviesta policija, jiems bus perduotos nuotraukos ir vaizdo medžiaga.

„Prieš Kalėdas labai padaugėja tokių vagysčių – pernai prieš šventes taip pat įvyko identiška vagystė. Praėjusiais metais ilgapirščiai ėjo per visas senamiesčio parduotuves, tad turbūt ir šiemet bus tas pats", – pasakojo parduotuvės „Stupid Jeans“ savininkas Nerijus Plytninkas. Anot darbuotojų, šie vyrai parduotuvėje galėjo lankytis ne kartą.

Kauno policija patvirtino, kad dėl šio įvykio gautas pranešimas ir pradėtas ikiteisminis tyrimas. Anot policijos atstovų, buvo pavogta daiktų už 195 eurus. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Vagystes blogai, bet durnas parduotuves pavadinimas - dar blogiau :))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių