Avariją sukėlusiam vairuotojui nustatytas daugiau nei 3 promilių girtumas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio popietę kauniečiai užfiksavo sujudimą Partizanų gatvėje. Paaiškėjo, kad to priežastis – eismo nelaimę sukėlęs girtas vairuotojas.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie avariją Partizanų gatvėje, ties 200 pažymėtu pastatu, gautas 11.39 val.

Šioje vietoje vyro vairuojamas lengvasis automobilis "Audi" kliudė gatvės bortelį. Nuo smūgio išlūžo priekinis keleivio pusės ratas.

Pirmadienį pranešta, kad 63 metų vyro vairuojamas automobilis taip pat kliudė kitą kelyje stovėjusią transporto priemonę „Toyota Yaris“.

Į nelaimės vietą atvyko pareigūnai, kuriems kilo įtarimas, kad vairuotojas gali būti neblaivus. Pirminis patikrinimas tai patvirtino, tačiau promilėms patikslinti vairuotojas išvežtas į gydymo įstaigą – čia jam buvo atliktas kraujo tyrimas.

Nelaimės vietoje buvę liudininkai portalui pasakojo, kad "Audi" vairuotojas atrodė gerokai apgirtęs. Pirmadienį policijos pareigūnai pranešė, kad vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,07promilės.

Laimė, avarijos metu žmonės nenukentėjo.

 


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėeismo nelaimė Kaunegirtas vairuotojasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Bronx

Bronx portretas
Labai svarbios žinios-aprašynėti kokį įkaušusi pilietį , nes svarbesniu dalykų nebėra!

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Perskaičiau,kad įkaušusio kauniečio kelionę sustabdė BORDELIS,pagalvojau,gerai pataikė,nors ir girtas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių