Į Suvalkus apsipirkti važiavusių moterų kelionė baigėsi pasienyje

  • Teksto dydis:

Kauno teritorinės muitinės pareigūnai netoli Lietuvos ir Lenkijos sienos sulaikė lengvąjį automobilį „Volvo“, slėptuvėse vežusį nelegalių baltarusiškų rūkalų už daugiau kaip 7 tūkst. eurų.

Pirmadienio rytą mobiliosios grupės pareigūnai, patruliuodami kelyje Lazdijai-Akmeniai, ties Lietuvos-Lenkijos siena sustabdė patikrinti lengvąjį automobilį „Volvo“. Juo važiavo Vilniaus rajono gyventojos.

Tikrinant automobilį, muitinės pareigūnams paaiškėjo, kad giminaičių kelionės tikslas – ne tik apsipirkti Suvalkuose, tačiau ir nelegaliai gabenti cigaretes. Iš automobilio „Volvo“ galinės sėdynės ir atlošų muitinės pareigūnai ištraukė 2300 pakelių slepiamų baltarusiškų cigarečių „Minsk“, kurių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – daugiau kaip 7 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Kauno teritorinė muitinė, kelionės tikslo pasiekti moterims nepavyko: muitinės pareigūnai sulaikė automobilį ir gabentas cigaretes. Už šį pažeidimą gresia nemaža piniginė bauda, tabako gaminių ir transporto priemonės konfiskavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Povilas

Povilas  portretas
Tai jug kad dirba reikia parodyti kazka tokius vargselius ir sustabdo is anksto zinodami ka tikkrinti ir ko eiskoti.

xoxolas

xoxolas portretas
is anksto zinojo koki auto stabdit,,--kaz kas uzstukino..konkurentu darbas

ALGIS

ALGIS portretas
Dabar moterys daugiau rūko už vyrus , pažiūrėkit prie prekybos centrų , prie urmo bazės
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių