Į Senamiestį sulėkė specialiosios tarnybos: uždūmintame „Audi“ – žmogus

  • Teksto dydis:

Antradienio pavakarę Kauno centre užsidegė lengvasis automobilis. Į nelaimės vietą sukėlė specialiosios tarnybos, kadangi transporto priemonės viduje buvo žmogus. 

Apie 17.10 val. portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojo informacija apie sujudimą Senamiestyje esančioje J.Jablonskio gatvėje, ties 23 numeriu pažymėtu pastatu.

Kaip teigia įvykio liudininkas, kuris laikas lengvajame automobilyje „Audi“ sėdėjęs vyras vis paspausdavo greičio akceleratorių: „Gal norėjo, kad automobilis greičiau sušiltų, o gal nebesuprato, ką daro. Čia dažnai renkasi narkotines medžiagas mėgstantys asmenys, gal šis vienas iš jų?“.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovai teigė, kad į nelaimės vietą vyko dvi ugniagesių-gelbėtojų autocisternos. 

„Gavome pranešimą, kad šioje vietoje pradėjo dūminti automobilis. Brigados šiuo metu dirba įvykio vietoje“, – apie 17.20 val. portalui kauno.diena.lt sakė ugniagesių atstovas.

Dėl nelaimės pranešimą gavo ir Kauno greitosios medicinos pagalbos stotis. Kaip teigia jos atstovai, pranešta, jog žmogus galimai apsinuodijo dūmais. 

Trečiadienį ugniagesiai papildė, kad atvykus transporto priemonės viduje buvo rastas jo savininkas M. S. Prireikė išdaužti automobilio stiklą.

Įvykių epicentre atsidūręs portalo skaitytojas pasakoja, kad atvykę ugniagesiai-gelbėtojai iš automobilio žmogų išvadavo ir rūpinosi jo pirmine apžiūra iki atvykstant medikams.

Žmogus, apsinuodijęs dūmais, perduotas medikams, nuvežtas į gydymo įstaigą.

Automobilis „Audi“, atidarius jo kapotą, buvo užgesintas. 

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Likimas

Likimas portretas
Aišku, kad žmogaus gaila, bet kaip tokia transporto priemonė praėjo sugriežtintą tech. apžiūrą ...€. bet toks žmogaus ir auto likimas, kad daktarai ir tech pagalba patikrins jų likimus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių