Į jaunos kaunietės butą įsiveržė ginkluotas plėšikas: prireikė medikų pagalbos

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kaune, Vilijampolėje įvykdytas ginkluotas apiplėšimas. Jo metu nukentėjo moteris.

Kaip praneša policijos departamentas, rugpjūčio 3 d. laikotarpyje nuo 22 val. 30 min. iki 23 val. Kaune, Demokratų g., į 25-erių metų moters butą, savininkei atidarius duris, įsibrovė vyriškis, kuris įrėmęs jai peilį į kaklą, reikalavo pinigų bei gavęs iš jos 637 eurus, pasišalino.

Kitą dieną dėl patirtos traumos moteris paguldyta į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Chm: " įsibrovė vyriškis, kuris įrėmęs jai peilį į kaklą, reikalavo pinigų bei gavęs iš jos 637 eurus, pasišalino" - suteneris savo dalies atėjo?.. :s

Benas

Benas  portretas
Senesni žmonės durų neatidaro,nes rusų laikais duris rakino dviem spynom.vagys įlipdavo per stogą,turėjo visrakčius. Privačių namų kiemus,garažus,malkines plėšė.Spynas nukirpdavo.O neįtikė žmonės,tiesiog, dingdavo.apie kokį saugumą kalbama.O durų nepažįstamiemsnegalima atidaryti. Savi juk paskambina telefonu prieš ateidami.Užuojauta dėl skaudžios pamokos.

Vile

Vile portretas
Tikra tiesa. Duru neatidarau niekam niekada, tik jei matau, kad savi ar buname susitare . Pasiziuriu pro akute - nepazistami ir tuo viskas baigiasi.Nors pas mus iejimo durys koduotos, vis tiek ziuriu, kas skambina i duris. Atidarineti kam papuola siais laikais beprotybe.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių