Į griovį nusiritęs senolis pagalbos laukė ne vieną valandą

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vidurdienį Kauno specialiųjų tarnybų pagalbos prireikė 89-erių metų senoliui, nesėkmingai bandžiusiam pakelti iškritusį skėtį.

Lenkdamasis prie skėčio, garbaus amžiaus M.M. nuslydo nuo kalno ties buvusiu „Trijų mergelių“ restoranu ir atsidūrė griovyje ties geležinkelio bėgiais.

Anot senolį gelbėjusių pareigūnų, ši istorija galėjo liūdnai baigtis, jeigu ne geležinkelio darbuotojai. Būtent kažkas iš jų, apie 13.30 val. eidamas bėgiais, išgirdo silpną pagalbos šauksmą iš žolėmis apžėlusio griovio. Nelaimėlis teigia klūpėjęs jame apie dvi-tris valandas, kol nutirpo kojos. Išsiropšti iš maždaug poros metrų gylio, anot M.M. ištraukusių ugniagesių gelbėtojų, griovio buvo ne senolio jėgoms.

Už parankių į viršų iškeltas nelaimėlis nuneštas iki greitosios medikų automobilio. Nors išoriškai sužalojimų nesimatė, šis K.Baršausko gatvės gyventojas dėl viso pikto nuvežtas į gydymo įstaigą detalesnei apžiūrai.


Šiame straipsnyje: nelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

TAIGI

TAIGI  portretas
Pakelėse dar reikėtų gilesnių griovių, tie kurie iškasti tai dar nelabai tinkami,.dėl "kelių saugumo" reik iškast tokius, kad niekas neištrauktų, o praėjus liūtims gal ir kelias nugarmės Ot bus "saugu"
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių