Į avariją pakliuvo automobiliais pakrautas vilkikas

Ketvirtadienį, apie 14 val. Chemijos prospekte, ties pastatu 4 B susidūrė lengvasis automobilis „VW Golf" ir vilkikas, pakrautas automobiliais.

Avarija įvyko prie policijos komisariato pastato. Automobilis „VW Golf", vairuojamaas moters iš žiedo išvažiavo antrąją eismo juostą, kai tuo metu vilikas pirmąja. 

„Vilkikas kažkodėl norėjo persirikiuoti į mano juostą ir įsirėžė į mano automobilį", – portalui kaunodiena.lt pasakojo lengvojo automobilio vairuotoja, kuri po eismo įvykio nenukentėjo. 

Moters automobilis po susidūrimo buvo apgadintais taip, kad teko iškviesti avarinę tarnybą, jog jį nutempti nuo gatvės. Ant grindinio išsiliejo automobilio tepalai, prakiurusio radiatoriaus skystis. 

Vilkiko vairuotojas priešingai nei „VW Golf" vairuotoja tvirtino, kad dėl avarijos kalta pati vairuotoja, kuri išdygo neaišku iš kur. Sunkiasvorė transporto priemonė smarkiai nenukentėjo: apgadintas priekinis bamperis, sudužė žibintas. 

 


Šiame straipsnyje: vilkikasautomobilisavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Atejo laikas uzdrausti bet kokioms "furoms", sunkiasvoriams automobiliams ar autoveziams vazinetis miesto teritorijoje. Lauzomi paskutiniai gatviu likuciai. Firmos tegul priemiesciuose statosi logistikos centrus ir prekes isvezioja mazaisiais krovininiais automobiliais.

suvalkiete

suvalkiete portretas
nemaciau ivykio, negaliu apie ji nieko komentuoti, bet kaip lekia vilkikai ir kokiu greiciu tai ziauru , nes daznai tenka vaziuoti VIA BALTIKA keliu ir buvo tokiu atveju kad vos isvengem avariju.

Dariunia

Dariunia portretas
Kaip tik paskui Golf'a vaziavom. čia jau ryškiai furistas apsimiegojes buvo ir i golfo galą ivažiavo. galečiau net paliūdyti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių