Iš palatos nugvelbė rankinę su pinigais

  • Teksto dydis:

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės ir neteisėto banko kortelės panaudojimo. Sučiupta vagilė, įtariama nugvelbusi rankinę gydymo įstaigoje.

Praėjusių metų lapkričio 17 d. iš palatos Kauno klinikose, Eivenių g., buvo pavogta moteriška rankinė su joje buvusiais įvairiais dokumentais bei pinigais.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad šį nusikaltimą galėjo įvykdyti bei svetima banko kortele pasinaudoti 60-metė moteris. Manoma, jog panašių nusikaltimų ji galėjo įvykdyti ir daugiau.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Policijos pareigūnai primena, kad svarbu saugoti savo turtą, nepalikti be priežiūros savo daiktų, nesinešioti su savimi visų pinigų, banko sąskaitų duomenų. 


Šiame straipsnyje: vagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tai gal kas pasakys, kur dėti savo daiktus, kai guli ligoninėje ir tave ir tave išveža kokiems tyrimams ar operacijai? Ar į operacinę su rankinuku važiuoti?

Aloyzas

Aloyzas portretas
Nereklamuokite policijos patalpų grindų.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
nuotrauka tiesiog akivaizdi, visa fizionomoja,o nežino kas? Tai iš kus jūs tą nuotrauką ištraukėt, jei nufotografuota tiesiog iš priekio, bet vistiek nežinot kas apvogė?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių