Greitkelyje – kraupus susidūrimas su briedžiu

  • Teksto dydis:

Greitkelio Vilniaus-Kaunas  68 kilomentre ketvirtadienio pavakare "Mercedes" džipo vairuotojas nepastebėjo staiga į kelią išbėgusio briedžio.

Nuo smūgio automobilis atsidūrė griovyje. Įvykio liudytojai portalui kaunodiena.lt pasakojo, kad iš pradžių vairuotojas, atrodo, net buvo praradęs sąmonę. Net ir atsitokėjęs jis negalėjo paaiškinti, kas įvyko.

Transporto priemonė stipriai sumaitota. Šiurpą kelia ne tik suknežintas automobilis, bet ir išvirtę briedžio vidaus organai. Vargšas gyvūnas nuo smūgio žuvo vietoje. 

Paskui jį važiavę vairuotojai pasakojo, kad atrodė, jog briedis greitkelyje atsidūrė "tarsi iš niekur". Draudimo specialistai pastebi, kad vasarą stipriai padaugėja automobilių susidūrimų su laukiniais žvėrimis. Ypač pavojingi – briedžiai. Jie ne tik pridaro daug nuostolių, bet ir neišvengiama tragedijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

albonis

albonis portretas
nereik vaziuoti taip graitai tai ir briedis butu sveikas ir Mersas ant kelio.....briedis ramiai butu perejes kelia!!!!!!!!!!!!!!!

užjaučiam

užjaučiam portretas
Bet pats didžiausias blogis yra GILI ŠALIKELĖ, jei to nebūtų tai mašina būtų nulėkus į pievą ir mažiau suniokota. Ties Pilviškiais daroma dar aukščiau

---

--- portretas
Svarbu liko gyvas vairuotojas.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių