Girtam vairuotojui išsisukti nepavyko – 900 eurų kyšio pareigūnai nepaėmė

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Kaune patrulių sustabdytas neblaivus vairuotojas prisidarė dar daugiau problemų – pareigūnams bruko nemenką kyšį.

Kaip rašoma Kauno policijos ugniagesių suvestinėje, sekmadienį apie 22 val. Kaune, K. Baršausko g., 32-ejų metų vairuotojas, kuris įpūtė 1,49 prom., siekdamas išvengti administracinės atsakomybės patruliams siūlė 900 eurų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Už šį pažeidimą asmuo baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Na vienetiniai atvejai tokie ir gal tik del pademonstravimo visuomenei kad dirbama vieno 900 euru kysio nepaime paime 10 po 100 ir kas is to... Tikrai yra geru ir saziningu policininku kurie dirba is pasaukimo ir saziningai, bet didzioji dalis deja tik ir gyvena si kysiu ir kitu nesamoniu. Bet is kitos puses ka daryti policininkui jaigu nepragyvena ir rpei algos prisidurti reikai :D zdz jie gaudo tik mazus nusikaltelius ir nereiksmingus veikejus... Kaip sakoma vok milijona nepasodins pavoksi 10 vistu atsisesi o tokai jau teisybe yra istikro nes lietuvos policija aplamai imant yra pernelyg korumpuota.. Kodel patys netias savu kad kas antro policininko namai kaip vilos isstatytos ir pinigais apteke ne jau is saziningo policininko darbo nu nebejuokaukime.. :D

...

... portretas
Seimo poLytikai nesupranta: "Tie policininkai neadekvatūs, jiems pinigus darmai kiša, o jie DAR piketus organizuoja, atlyginimus padidint reikalauja"

nu jo

nu jo portretas
Policininkai šaunuoliai. O žurnalistas beraštis ("Kaip rašoma Kauno policijos ugniagesių suvestinėje,..."). Ar čia kaip ir visoj Lietuvoj - nesvarbu kaip, svarbu kad už minimumą...?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių