Giraitėje susidūrus automobiliams vienam žmogui prireikė medikų

  • Teksto dydis:

Ankstų sekmadienio rytą Kauno rajone, Giraitėje, įvyko avarija.

Pranešimą apie eismo įvykį Giraitėje policija gavo 7.59 val.

Jo metu susidūrė du "Volkswagen" markės automobiliai. 

Pirminiais duomenimis, vienam 36 m. vairuotojui prireikė medikų pagalbos. Jis išvežtas į Kauno klinikas. Vyras sąmoningas, jam nustatytas galvos sumušimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Prieš kelis metus vienas save saugantis užliedinis vairuotojas apsinarkašinęs įsilėkėjo ir taip pylė į beržą prie Giraitės, kad kelionę baigė grabe. Dėl visų avarijų dažniausiai kaltos ne oro sąlygos ar nebarstyti keliai, bet tarpinės tarp vairo ir sėdynes.

Paprastai-

Paprastai-  portretas
varai gazas dugnas iš šalutinio į pagrindinį. Ir nespėjęs prašokti jobini į pagrindiniu važiuojančią mašiną. Arba varai gazas dugnas iš šalutinio į pagrindinį ir esant slidžiai kelio dangai ( o ten niekas nesivargina barstyt) vos spustelėjęs stabdį čiuoži į pagrindiniu nesvarbu kuria puse važiuojantį auto. Ten nuolat tokios avarinės situacijos. Ir tragedijų nėra tik todėl kad nuo Užliedžių atvažiuoja nors ir pagrindiniu keliu bet pristabdo matydami kad nuo Vijūkų ateina iš posūkio ir nestabdys - bandys įšokt. Jei ne Užliedinių vairuotojų savisauga ten 3 kart per diena butu po tokia avarija.

???

??? portretas
Kaip vairuojate ,kad sitokiu keliu neprasilenkti?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių