Gelbėtojai, gavę pavojaus signalą, rado keturis gyvus žmones ir vieną mirusį

  • Teksto dydis:

Ugniagesiai gelbėtojai žmones ir jų nuosavybę gelbsti ne tik nuo gaisrų, bet ir skuba į kitokias nenumatytas pavojingas situacijas. Neretai jie kviečiami padėti patekti į butą, įtarus. kad jame esantis žmogus yra bejėgiškos būklės ir pats negali prisišaukti aplinkinių.

Praėjusį penktadienį apie 10 val. ryto gautas pranešimas iš socialinės darbuotojos, kad reikalinga pagalba atidaryti duris Ramygalos g., Kaune, nes senyvo amžiaus moteris neatidaro durų.

Gelbėtojai į patalpas pateko pro langą, iš vidaus atrakino duris ir įleido medikus, policijos pareigūnus. Viduje rasta mirusi 77 metų A. L.

Šeštadienį apie 13:30 val. ugniagesiai gelbėtojai vyko į Varnių gatvę. Gautas pranešimas iš anūko, kad šis atvyko pas nevaikštančią močiutę, tačiau niekas neatidaro durų. Išlaužtus buto duris įleisti policijos pareigūnai ir anūkas.

Apie 17:45 val. gautas pranešimas iš Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties dispečerės, kad A. Juozapavičiaus prospekte reikalinga pagalba patekti į butą, nes viduje nukritęs žmogus.

Gelbėtojams atlikus savo misiją, patekta į butą. Tualete buvo pargriuvęs ligonis, nukeltos tualeto duris, pacientas perduotas medikams.

Sekmadienį Partizanų g. gyvenanti moteris pranešė, kad girdėjo kaip nukrito ir negali atsikelti jos 80 m. kaimynė. Keltuvu buvo pasikelta iki ketvirto aukšto, laužtuvu atidarytas medinis langas ir taip įleista policija, medikai.

Po rastos 82 metų M. J. apžiūros gelbėtojai ją apžiūros padėjo medikams nuneštiiki greitosios pagalbos automobilio..

Savanorių prospekte apie 18:30 val. išsigąsta, kai silpnos sveikatos 85 metų vyras užsitrenkė bute ir žmona negalėjo patekti vidun.

Gelbėtojai pasikėlė iki balkono ketvirtame aukšte, atidarė balkono langą ir atidarė buto duris.

Rastas sąmoningas vyras. Medikai jį išvežė į ligoninę. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O šie bėdžiai psich-grifams nerūpi?

Vika

Vika portretas
Didziule pagarba ugniagesiams! Saunuoliai! Valdzia privalo rimtai perziureti tokiu darbuotoju, kaip ugniagesiai, policija darbo uzmokescius ir ne vadovu, o paprastu darbuotoju, nes vadovai,manau, gauna nemazus atlyginimus, o stai tie,kurie tiesiogiai rizikuoja savo gyvybe ir sveikata, pamirstami ir dirba toki atsakinga darba uz skatikus. Dekui jiems visiems uz ju pasiaukojama darba. Saunuoliai!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių