Per galvą buteliu gavęs kaunietis prisistatė popžvaigžde

Penktadienio naktį Kauno policijai pranešta, kad į klinikas pristatytas Romas Dambrauskas, kuriam praskelta galva. Nukentėjo ir kartu buvęs jo draugas.

Penktadienio naktį Kauno policijai pranešta, kad į klinikas pristatytas Romas Dambrauskas, kuriam praskelta galva. Nukentėjo ir kartu buvęs jo draugas. Tačiau šiam trenkta į galvą kumščiu, o R.Dambrauskui – tuščiu buteliu.

Nukentėjusieji teigė, kad buvo užpulti maždaug pusvalandis iki vidurnakčio – prie Birštono gatvėje esančio naktinio baro. Užpuolikai – du nepažįstami asmenys, iššokę iš automobilio, sustojusio prie baro.

Nusprendus pradėti ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, paaiškėjo, kad 1968 m. gimęs Romas Dambrauskas, kaip prisistatė vienas iš nukentėjusiųjų, Lietuvoje niekada negyveno ir jam niekada neišduotas joks asmens dokumentas. Tokį patį vardą bei pavardę turintis populiarus dainininkas yra šiek tiek vyresnis.

Bandant identifikuoti mįslingo nukentėjusiojo asmenybę kitaip – pasitelkus mobilų prietaisą, atpažįstantį asmenį pagal pirštų atspaudus, taip pat susidurta su problemomis. Kol galiausiai nežinomasis buvo priverstas prisipažinti, kad iš tikrųjų yra Romas, bet jo pavardė – visai nepanaši į populiaraus dainininko ir prasideda raide M. 

Įvedus tikruosius apsišaukėlio duomenis į policijos informacinę bazę, paaiškėjo ir melagystės priežastis. Konstatuota, kad šis asmuo jau šešerius metus slapstosi nuo teismo jam skirtos bausmės. Už neteisėtą disponavimą šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis ar sprogmenimis 2009 m. jis buvo nuteistas pusantrų metų nelaisvės.

Tai išsiaiškinus, melagis atsidūrė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje, iš kurios netrukus turėtų būti išvežtas atlikti teismo jam skirtos bausmės, kurią jau seniausiai galėjo būti atlikęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kst

kst portretas
Ne jusu reikalas kur ir ka dare komentatoriai didieji

kiesa

kiesa portretas
prisiveike
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių