Gal pažįstate šiuos vagišius?

Į redakciją kreipėsi Partizanų g. daugiabučio gyventojai, kurie prašo pagalbos atpažįstant vagišius. Juos, besidarbuojančius automobilių stovėjimo aikštelėje, užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.

Į redakciją kreipėsi Partizanų g. daugiabučio gyventojai, kurie prašo pagalbos atpažįstant vagišius. Juos, besidarbuojančius automobilių stovėjimo aikštelėje, užfiksavo vaizdo stebėjimo kameros.

„Prie savo daugiabučio namo Partizanų g. 154 esame įsirengę automobilių stovėjimo aikštelę, apsitvėrę ją. Yra sumontuotas automatinis kelio užtvaras įvažiavimui ir išvažiavimui iš aikštelės. Aikštelėje sumontuotos šešios vaizdo stebėjimo kameros, kurios įrašinėja visus įvykius aikštelėje ir šalia jos“, – pasakojo šio namo, tai yra, 160-osios butų savininkų bendrijos pirmininkas Eugenijus Matijoška.

Iki šiol, anot jo, vaizdo stebėjimo kameros praversdavo aiškinantis menkus incidentus tarp vietos gyventojų. Pavyzdžiui, kai buvo susidūrę atbula eiga aikštelėje važiavę automobiliai.

Vasarį aikštelėje apsilankius dviem vagišiams gyventojai tikėjosi, kad kameros irgi pasitarnaus. Tuomet vienam automobiliui buvo išdaužtas šoninis durelių stiklas, sulankstytos durelės, variklio kapotas, sparnas ir pavogti du priekiniai automobilio žibintai.

Negana to, šią savaitę vagišiai apsilankė dar kartą. Jie vėl kėsinosi į to paties, kartą jau nukentėjusio "Volvo" žibintus. Tik šįkart kažkas juos pabaidė ir darbo baigti nespėta.

„Vasarį nufilmuotoje medžiagoje pakankamai gerai matosi vienas iš dviejų nusikaltimo vykdytojų. Šįkart veidus buvo prisidengę abu nusikaltėliai, bet iš jų elgesio, manierų galima spėti, kad tai yra tie patys, kurie lankėsi vasarį“, – įsitikinęs E. Matijoška. 

Anksčiau dėl nekviestų naktinių svečių gyventojai į viešumą nesikreipė, nes laukė, kol policija baigs tyrimą. 

„Pasitarėme su nukentėjusiu asmeniu ir nusprendėme, kad gerai būtų paviešinti nuotraukas iš įvykių ir video. Gal atsiras piliečių, kurie suteiks kokios nors informacijos apie matomus asmenis, o jeigu ir nesuteiks, tai gal tie patys veikėjai tą medžiagą pamatys ir atstos nuo mūsų aikštelėje statomų automobilių“, – vylėsi E. Matijoška.

Kauno apskrities policijos atstovė spaudai Odeta Tumelytė patvirtino, kad buvo tirtas nusikaltimas, įvykdytas šioje stovėjimo aikštelėje. Tąkart pareigūnams įtariamųjų nustatyti nepasisekė.

Jeigu atpažinote žibintus vagiančius jaunuolius apie turite kitos svarbios informacijos, padėsiančios juos rasti, prašome kreiptis bendruoju pagalbos telefonu 112 arba į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojus tel. nr. 8 37 303 450, arba į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariato budėtojus tel. nr. 8 37 303 850.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Mentai net nesiteiks ieskoti nusikalteliu

anoni

anoni portretas
nu bet tas su Volvu tai tikras vagiu penetojas.uz tai reikia statyti i mokama aisktele Partizanu gale,bus saugiau.O jei galvojate,kad vagys patys atstos pamate sita vaizdo irasa tai labai klystate. Vagys vogs kol bus ka vogti arba sugauti bus

Anonimas

Anonimas portretas
Man ir islupo lempas o policija nieko nepadare zala 1800 eu. Nukapoti rankas tokiems
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių