Gaisruose žuvo naminiai gyvūnai

  • Teksto dydis:

Viename gaisre, kuris įvyko Kauno rajone, žuvo naminis šeškas, kitame sudegė vienuolika vištų. 

Šeškas užtroško nuo dūmų penktadienį Čekiškės seniūnijos Eikščių kaimo Ilgoje gatvėje.

Apie 15 val. gautas pranešimas, kad nurodytu adresu dega vieno aukšto namas. Degė virtuvė ir vienas kambarys. Jie išdegė, dar du kambariai aprūko.

Šeštadienio naktį, apie 3 val., gautas pranešimas, kad dega namas Garliavos apylinkių seniūnijoje, Pajiesio kaime, Lakūnų gatvėje.

Medinis ūkinis pastatas degė atvira liepsna. Sudegė stogas, viduje buvę namų apyvokos daiktai ir vienuolika vištų. Išgelbėti du pastatai: gyvenamasis namas, esantis už šešių metrų, ir ūkinis pastatas, esantis vos už metro nuo gaisravietės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

antanas

antanas portretas
netik šešks vištos žūva. gaisruose,o kur dar blakės,tarakonai,iškelti baudžema. bylą pradėti tyrimą, dėl.tarakonų ir blakių žųties apie tįrimo vykdymą pastoviai informuo per spaudą visos Lietuvos gyventojus ,ggrižtai kovoti prieš naminių. gyvūnų trakonų ir blakių žudymą. kur žiūri naminių gyvūnų teisių gynėjai !!! šį klausymą reikėtų apsvartyti seime tai ne kokie iševei tai pilnateisei Lietuvos gyventojai Visi į mitingą prie parlamento !!! ŪŽ tarakonų irblakių teises ir laisvę pirmyn !!!

ALGIS

ALGIS portretas
Tai tragedija , šeškas padvėsė ,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių