Butas Savanorių prospekte buvo padegtas?

Trečiadienio popietę Kauno daugiabutyje kilo gaisras. Įtariamas tyčinis padegimas.

Apie 13.30 val. pranešta, kad Savanorių pr. 268, trečiajame dvylikaaukščio aukšte, dega butas, viduje yra žmonių. Atvykus ugniagesiams, laiptinė buvo pilna dūmų, evakuoti laiptinės gyventojai. 

„Policiją į gaisravietę iškvietė ugniagesiai. Buvo kažkokių įtarimų. Tiriamos kelios versijos, bet viena iš jų – pašalinis ugnies šaltinis“, – sakė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

Iš vieno buto buvo išneštas ir dėl sumušimo bei apsinuodijimo dūmais išvežtas į ligoninę 23 m. jaunuolis L. Z. Iš kito buto dėl apsinuodijimo į ligoninę išvežta K. Ž., gimusi 1932 m. Iš pastato evakuoti keturi žmonės, gyvenantys viršutiniuose butuose.

Atskiri gaisro židiniai buvo 14 bute, kuriame visiškai išdegė miegamasis, dalis kito kambario ir koridoriaus patalpų. Aprūko visas trijų kambarių butas, laiptinė. 

Sumušto ir dūmais apsinuodijusio jaunuolio 52 metų tėvas policijai pasakojo, kad  jam grįžus į butą jau degė vienas kambarys. Namuose buvo sužalotas sūnus. Vyras įtaria, kad butas buvo apvogtas ir padegtas. Sūnus dėl galvos traumos, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Tumelytė portalą kauno.diena.lt informavo, kad Kauno apskrities policija dėl šio įvykio atlieka tyrimą tiek dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, tiek ir dėl galimo plėšimo. "Padaryti nuostoliai nustatinėjami.

Įtarimai kol kas niekam nepareikšti", - teigė O. Tumelytė.


Šiame straipsnyje: gaisraskaunasdaugiabutis

NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
kazkas uzmigo su cigarete burnoj. Metamas svylantis ciuzinys. Rukoriai prisidirba sau bedu ir kitiems

Tp stebėtojas

Tp stebėtojas portretas
O ką tu padarei, jei šalia gyveni. Kritikuoti kiekvienas moka.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Greitoji išveža žmogų.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių