Fiksuoja vairuotojai: automobiliai vienas po kito lekia nuo kelio

  • Teksto dydis:

Artėjant žiemai kelio danga gatvėse darosi vis pavojingesnė. Tai patvirtina vairuotojų fiksuojami eismo įvykiai.

Socialiniame tinklalapyje "Facebook" viena po kitos imtos platinti nuotraukos, kuriose transporto priemonės nuvažiavusios nuo kelio. 

Pirmasis eismo įvykis užfiksuotas apie 10 val. ryto Kauno rajone, Ringauduose, važiuojant link Kačerginės. Pasak įvykio liudininkų, griovyje atsidūrė net dvi transporto priemonės – lengvasis ir vilkikas. Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie šį eismo įvykį gautas, specialiosios tarnybos išsiųstos ištraukti transporto priemones. Gerokai po pietų, apie 15 val., vairuotojai užfiksavo, kad automobiliai jau likviduojami.

Kita eismo nelaimė užfiksuota apie 15.30 val. Kauno rajone, Gaižėnėlių kaime, netoli "Medinės" užeigos. Šioje vietoje sunkiasvorė transporto priemonė pakibo griovyje. Kauno policijos budėtojas patvirtino, kad pranešimas apie šią nelaimę gautas, ekipažai vyksta į įvykio vietą. Kol kas neaišku, ar vairuotojas susižalojo.

Pasak pareigūnų, dėl šių eismo nelaimių gali būti kalta slidi kelio danga. Vairuotojai raginami būti atidūs ir pasirinkti saugų greitį.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

senelis

senelis portretas
Vaziavau tuo metu gal 15min po ivykio kialias buvo normalus bet kad vairuotojai vazineja be proto kelininku kaltinti neverta

LT

LT portretas
Kai keliai nebus slydus ...tada ir kelininkai islys .....barstyti...

Mikna

Mikna portretas
Automobiliai likviduojami ? Kokiu budu ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių