Šantažu buvusį mylimąjį kaltinanti Dž. Butkutė: nieko nesakysiu

Kauno apylinkės teismas baigė nagrinėti Dž. Butkutės-Strasevičienės ir buvusio jos gyvenimo draugo Sergejaus Gorbonoso bylą. Nuosprendį teismas skelbs rugsėjo viduryje.

Kauno apylinkės teismas baigė nagrinėti Dž. Butkutės-Strasevičienės ir buvusio jos gyvenimo draugo Sergejaus Gorbonoso bylą. Nuosprendį teismas skelbs rugsėjo viduryje.

Trečiadienį pirmą kartą į posėdį atvykusi dainininkė kaltina savo buvusį mylimąjį šantažu. 

Šiuo metu Estijoje gyvenantis S. Gorbonosas piktinosi, kad prieš tai du kartus posėdžiai buvo atidėti.

„Kiekvieną kartą man atvažiuoti reikia 700 km, tai man kainuoja 250 eurų“, – prieš posėdį skundėsi S. Gorbonosas.

Posėdis vyko už uždarų durų, tad Elegijui Strasevičiui, kuris į teismą atlydėjo savo mylimąją, teko palikti posėdžių salę.

Pasibaigus bylos nagrinėjimui dainininkė buvo nekalbi. „Nieko nesakysiu. Pavargome“, – skubiai eidama iš salės tepasakė Dž. Butkutė.

Gerokai pakiliau buvo nusiteikęs turto prievartavimu apkaltintas S.Gorbonosas.

„Kai kurie niuansai byloje, manau, yra mano pusėje. O apie Džordaną nieko nenoriu sakyti, nes ir vėl apkaltins. Ji elgėsi labai nekorektiškai“, – žurnalistams sakė savo kaltę neigiantis vyras.

Byloje liudininku buvo apklaustas ir dainininkės sutuoktinis E. Strasevičius.

„Aš suprantu, kad kai žmonės išsiskiria, pykstasi, viešai lieja emocijas. Tačiau tas žinutes jis siuntinėjo 3-4 metus. Tai būtų niekada nesibaigę. Reikėjo padėti tašką“, – sakė jis.

Pasak dainininkės vyro, bylos medžiaga paremta viena išsaugota žinute. Esą senesnes žinutes Dž.Butkutė ištrindavo, nes jos buvo labai nemalonios.

„Džordana – jautrus žmogus. Ji labai išgyveno“, – sutuoktinės sprendimą kreiptis į teismą aiškino E.Strasevičius.

Dėl nuolatinių buvusio mylimojo šantažo į policiją Dž.Butkutė-Strasevičienė kreipėsi pernai pavasarį. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, ir byla dėl turto prievartavimo perduota teismui.

Yra duomenų, kad S.Gorbonosas iš buvusios mylimosios reikalaudavo tai pinigų, tai buto. Esą vyras skambindavo, rašydavo žinutes. S.Gorbonosas žadėjo, kad už gautą atlygį nutylės apie 10 kartu su dainininke praleistų metų. Kitu atveju grasino išleisti knygą arba spaudai paviešinti jų bendro gyvenimo detales.

Už turto prievartavimą įstatymas numato areštą arba laisvės atėmimą iki 6 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLAUSIMELIS

KLAUSIMELIS portretas
Kuo skiriasi " arestas " nuo " laisves atemimo " ?

Oksana

Oksana portretas
Byla paremta viena išsaugota žinute..Tai kas ne kokie įrodymai ta viena žinotė.

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
kodėl Gorbonosas straipsnyje vadinamas ''buvusiu Džordanos mylimuoju '' , o ne '' meilužiu '' ar '' sugyventiniu '' , kaip priimta šiame portale vadinti kitas poras ?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių