Dviratininkams – svarbi žinia iš policijos

  • Teksto dydis:

Kauno policija prašo atsiliepti asmenį, iš kurio neseniai buvo pavogtas dviratis.

Kauno policija prašo atsiliepti asmenį, iš kurio neseniai buvo pavogtas dviratis.

Gegužės 17 d. Ašigalio g. 57A, prie neveikiančios parduotuvės-baro, rastas neprirakintas, įtariama, vogtas dviratis „Matrix Bora-1“. Jo padangos buvo nuleistos. Ant dviračio rėmo iškaltas serijos numeris G311341549.

Savininką arba asmenis, turinčius kokios nors informacijos apie šį dviratį, pareigūnai prašo kreiptis į Eigulių policijos nuovados tyrėją Modestą Daunį tel. (8 37) 30 32 91, +370 620 45986 arba el. p. modestas.daunys@policija.lt.

Policija šį ketvirtadienį kauniečius kviečia į nemokamą akciją „Paženklink dviratį ir kitus brangius daiktus“, kurios metu bus ženklinami ne tik dviračiai, bet ir kompiuteriai, mobilūs telefonai.

Akcijos vietos:

nuo 10.30 val. iki 11.30 val. Žaliakalnio progimnazijoje, Širvintų g.15
nuo 13 val. iki 14.30 val. J. Žemaičio-Vytauto progimnazijoje, Radvilėnų pl. 7
nuo 15 val. iki 17 val. Gedimino sporto ir sveikatinimo vidurinėje mokykloje, Aukštaičių g. 78.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas nera geras miestas dviratininkui

Kaunas nera geras miestas dviratininkui portretas
stai atsirado ir kaltininkas\spjaudunas,tik kas imsis jo auklejimo?Jis traisko ir traiskys o as linkiu jam to paties.Tikiuosi dviratininkai nebus tik beplaukiu intelektualu su BMW aukomis o sugebes irodyti savo transporto privalumus. Beje,vakar BMW praleke Mickeviciaus g. nerealiu greiciu,pestieji gelbejosi begdami.Kur yra policija?

Intelektualas su plaukais

Intelektualas su plaukais portretas
Geras pavadinimas, patiko. Turėtų prilipt, kažkas panašaus kaip "tuštutės" :)

to vaizdelis

to vaizdelis portretas
o tamsta žinai, kad pagal KET taisykles turi perėjoje dviratį stumtis, o ne juo važiuot. Tamstos žiniai tiek Maironio, tiek Mickevičiaus g. galys, kertančios Laislės al. yra prilygintos perėjoms. Džiaukis, kad policija neatvažiavo, nes ne tik sulankstytą dviratį turėtum, bet dar ir beplaukio intelektualo BMW remontuotum, o jis tuo metu ant tavęs spjaudytų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių