Drąsus 63-jų metų vyras sulaikė dviračius bandžiusius pavogti jaunuolius

Pirmadienį jaunų vyrų suplanuotą dviračių vagystę sužlugdė 63-jų metų vyras.

Iš ryto apie 9.27 val. bendruoju pagalbos centro telefonu 112 buvo gautas piliečio pranešimas, kad daugiabučio namo, esančio Kaune, Savanorių pr., bendro naudojimo rūsio patalpose yra sulaikyti du jaunuoliai. Jie  kėsinosi pavogti du dviračius: ,,Bord Man“, kurio vertė 3,5 tūkst. litų ir 1 tūkst. Lt vertės ,,Mikado“.

Jaunuoliai jau buvo spėję sugadinti trosinę dviračio spyną, kai juos užklupo ir sulaikė drąsus 63-ejų metų kaunietis.

Į įvykio vietą išskubėjęs policijos pareigūnų ekipažas rado 2 sulaikytus vagišius – 23 metų V. K. ir septyniolikmetį. Įtariamieji buvo išvežti į Dainavos policijos komisariatą.

Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai nustatė, kad svetimi dviračiai sudomino ne tik pastabaus šio namo gyventojo sulaikytus 2 jaunuolius, bet ir trečią nepilnametį. Jis anksčiau lankydamasis minėtame daugiabutyje pastebėjo bendroje rūsio patalpoje laikomus piliečio G. T. priklausančius dviračius.

Policijos pareigūnų nuomone, jaunuoliai pritaikę spynos raktą pateko į rūsį ir pasikėsino pavogti vienam iš namo gyventojų priklausantį turtą.

Dėl svetimo turto vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai, atliekantys ikiteisminį tyrimą, apklausė įtariamuosius dėl įvykio aplinkybių, jiems skyrė kardomąją priemonę – rašytinį pasižadėjimą neišvykti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TO molis Tre, 2013-07-24 06:35

TO molis  Tre, 2013-07-24 06:35 portretas
Čia turėtų būti tikras tavo vardas. Aš ne tik sulaikyčiau, bet dar ir subines suspardyčiau.

molis

molis portretas
gaila zmogelio, nes jeigu vagys turi tevelius su gerom pazintim, tai be teismo neapsieis...atsiras ir panaudotas fizinis ir psichologinis smurtas,bei sutrikes vaiku miegas,kosmariski sapnai del patirto soko...

Realistas

Realistas portretas
Dabar sulaikytieji pasiskųs ir žmogutis nukentės. Jis tik policijai pranešt galėjo. Sulaikyti asmens negali.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių