Atsirado į Kauno „Akropolį“ išvažiavusi ir dingusi 18-metė

  • Teksto dydis:

Antra para, kai nebuvo jokių žinių apie 18-metės Daivos Šalnaitės, gyvenusios Kauno rajone, Šlienavoje, likimą. Šį vakarą ji atsirado.

Pirmadienio ryte, apie 9.30 val., ši, pirminiais duomenimis, vienos Kauno mokyklos moksleivė išvažiavo iš savo namų į Kauno „Akropolį“ ir dingo. Niekada anksčiau nieko panašaus nėra buvę.

Artimųjų žiniomis, dingusioji be žinios ketino tvarkytis banke kažkokius reikalus. Apie 16 valandą, kai jie pradėjo Daivos ieškoti, jos mobilusis telefonas dar veikė. Tačiau juo niekas neatsiliepė. Vėliau jis buvo išjungtas.

Apie 20.30 val. sulaukta gyventojų pranešimo, kad Kauno r., Jonučių k., galimai pastebėta ieškoma D. Šalnaitė. Pareigūnams operatyviai išvykus patikrinti informacijos, ši pasitvirtino - ieškota mergina buvo rasta sveika pas pažįstamus asmenis.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja visiems atsiliepusiems ir teikusiems informaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Manau už paieškos išlaidas turėtų tėvai sumokėti.Tai ne vaikų žaidimas,žmonės dirbo.Sakiau kas pilna "gražuolių " iš kaimų trinasi Kauno Akropolyje ir kitose prekybos centruose,ieško senių.

OI

OI portretas
Kaip ji raitėsi lovoje.....Daugiau tokių MERGELIŲ...

Nuomone.

Nuomone. portretas
Manau ,kad vaikam siek tiek berzines koseles nepakenktu.Zinoma suprotu.nes jau tiek beganciu,tiek nebegerbianciu tevu nebuvo anksciau.Juk jau astuoniolikmete ir turi atsakyti uz savo veigsmus.Manau tokia ar tokius reiketu bausti uz policijos darba,isnaudojima,kad kiti zinotu,paviesinti.O ne dekoti ,kad panele pakilo is kazkieno patalo ,o tevai nerimauja.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių