Dingęs vyras rastas miške su kibiru grybų

  • Teksto dydis:

Kauno rajone pradingusio grybautojo paieška baigėsi laimingai.

Vakar apie 21 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai sulaukė pranešimo, kad ryte Kauno rajone automobiliu „Renault“ į mišką grybauti išvažiavęs 62-ejų metų vyras negrįžo. Artimųjų nerimą didino ir tai, kad jo mobilusis telefonas buvo išjungtas.

Nedelsiant pradėta dingusiojo paieška. Pareigūnai vyko į giminaičių nurodytus miškus, kuriuose pražuvėlis galėtų grybauti, tačiau nei vyro, nei automobilio rasti nepavyko.

Šiandien policijai tęsiant paiešką, prie kurios prisijungė Lapių seniūnas ir Vytėnų girininkijos darbuotojai, Pakalniškių miške rastas dingusiojo automobilis. Šukuojant mišką, pastebėtas keliu einantis vyras, kuris nešėsi su savimi kibirą grybų. Sušalusį ir sušlapusį pradingėlį pareigūnai palydėjo iki tarnybinio automobilio bei perdavė jį artimiesiems. Medikų pagalbos jam neprireikė.

Kad grybavimas ir uogavimas iš pramogos netaptų nelaimingu atsitikimu, policija primena miško lankytojams rinktis kuo geriau pažįstamą vietovę.

„Gana dažnai pasiklysta vyresnio amžiaus žmonės. Jie kartais neįvertina savo jėgų, nueina per toli, panaši aplinka suklaidina ir rasti išėjimą tampa dar sunkiau, ypač jei sutemsta“, – teigia Viešosios tvarkos valdybos Operatyvaus valdymo skyriaus viršininkė Virginija Bagdzevičienė.

Kauno apskrities policijos pareigūnai grybautojams primena pasiimti su savimi mobiliojo ryšio telefoną, pasitikrinti, ar jis įkrautas. Taip pat patariama nepamiršti dėvėti ryškesnę aprangą, su savimi turėti švilpuką ir visada susitarti dėl tikslios susitikimo vietos, jei išvykstate grybauti ne vieni. Jei tai daryti žadate vieni, nepamirškite apie kuo tikslesnę vietą, į kurią išvykstate, informuoti artimuosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
na yra toks prietaisas vadinamas KOMPASU.Gal ne visi žino,bet jo pagalba dar neteko blūdinti ir visą laiką nepažystamame miške nepasiklydau.Tik nereikia pereiti kito keliuko,nes gali nesigaudyti ant kurio palikai savo auto.

sudzius

sudzius portretas
taigi ne is gero zmones bludija miske,o cia matai pramoga,tai sikimas irgi-pramoga???

vo matei

vo matei portretas
Kad grybavimas ir uogavimas iš pramogos.... Čia kur bl pramoga? Čia būtinybė, išgyvenimas. Pramogą rado valkiotis, šert erkes, ir klampot per lietų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių