Detektyvas prasidėjo nuo pamestų automobilio raktelių

  • Teksto dydis:

Automobilio vagystė Kaune buvo atskleista per savaitę. Kriminalinė istorija prasidėjo nuo pamestų raktelių.

Automobilio vagystė Kaune buvo atskleista per savaitę. Kriminalinė istorija prasidėjo nuo pamestų raktelių.

Rugpjūčio 20-osios rytą į Kauno „Akropolį" atvykusi kaunietė su anūke planavo pažiūrėti animacinį filmą, todėl trumpam prisėdo ant minkštasuolio prie kino salės. Ant minkštasuolio iškrito moteriai priklausančio automobilio „Honda Civic" raktai. Kaip paaiškėjo ikiteisminio tyrimo metu, netrukus raktelius rado 43 metų kaunietis, kuris apie 12 val. iš stovėjimo aikštelės išvažiavo jau su „laimikiu".

Šį, anksčiau neteistą vyrą pareigūnai nustatė ir sulaikė praėjus savaitei nuo vagystės. Jis pripažino įvykdęs nusikaltimą, parodė, kad automobilį paliko prie daugiabučių Prancūzų gatvėje.

Apvogta moteris, beje, šokių mokytoja, dėkojo pareigūnams bei džiaugėsi ir dėl atgauto automobilio, ir dėl atgautų kompaktinių diskų, į kuriuos ji beveik dvi savaites rinko šokių muziką, skirtą ugdytinių naujiesiems mokslo metams.

Ikiteisminį tyrimą pareigūnai planuoja baigti artimiausiu metu ir kreiptis į Kauno apylinkės teismą, kad procesas būtų baigtas baudžiamojo įsakymo priėmimu. Vyrui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.


Šiame straipsnyje: automobiliaivagystėpavogė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių