Demaskuota gauja, į Pravieniškes tiekusi narkotikus ir telefonus

  • Teksto dydis:

Teisėsaugos pareigūnai nustatė ir sulaikė asmenų grupę, kuri įtariama organizavusi narkotinių medžiagų ir mobilaus ryšio telefonų perdavimą į Pravieniškių pataisos namus-atvirąją koloniją. Gauja susijusi su organizuotu nusikalstamumu, antradienį pranešė Generalinė prokuratūra.

Šeštadienį apie 16 val. Kauno rajone esančioje degalinėje buvo sulaikyta Prienų rajono Balbieriškio miestelio gyventoja 30-metė Ž.G. ir Jonavos gyventojas 27 metų L.M.

Sulaikymo metu Ž.G., kurios vyras atlieka laisvės atėmimo bausmę Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje, perdavė galbūt narkotines medžiagas L.M. Permestos minėtos narkotines medžiagos turėjo patekti sulaikytosios vyrui.

Po sulaikymo operacijos įtariamųjų namuose buvo atliktos. Kratų metų buvo rastas didelis kiekis mobilaus ryšio telefonų, anabolinių medžiagų, kurie, įtariama, vėliau turėjo būti perduoti nuteistiesiems. Taip pat kratų metų rastos didelės pinigų sumos galimai įgytos nusikalstamu būdu.

Sulaikytieji buvo uždaryti į policijos areštinę, jiems pareikšti įtariamai dėl neteisėto disponavimo psichotropinėmis ir narkotinėmis medžiagomis.

Prokuroro prašymu pirmadienį teismas įtariamajam L.M. skyrė suėmimą vienam mėnesiui, įtariamajai Ž.G. paskirtos švelnesnės kardomosios priemonės.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai. Nusikaltimas išaiškintas Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnams bendradarbiaujant su Kauno ir Alytaus apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų policininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
niekaip nesuprantu kodel draudžiama ten tureti telefonus. Jei turetu tai niekas ir negabentu neleistinu budu

A>L

A>L portretas
Ooo... Kazkas pagaliau atliko savo darba ir, ziurek, per visa spauda skelbiasi . Ponas Adzgauskai, ar Paulina mete rukyti? Gal atpratinote?

sas

sas portretas
Gerai, kad iš karto užkerta, bet kokį kvaišalų ir telefonų judėjimą.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių