Daugiau nei dvigubai greitį viršijusiam kelių gaideliui – dideli nemalonumai

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę, gruodžio 25-31 dienomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę, kurios metu iš viso užfiksavo 45 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus.

Iš jų du vairuotojai viršijo greitį nuo 10 iki 20 km/val., 10 - nuo 20 iki 30 km/val., 13 – nuo 30 iki 40 km/val., 11 – nuo 40 iki 50 km/val., 9 – daugiau nei 50 km/val.

Gruodžio 27 d. apie 10.55 val. Kauno r., Pagynės k., 46-erių metų vyras, vairuodamas automobilį „Mercedes-Benz“, gyvenvietėje važiavo daugiau nei dvigubai viršydamas maksimalų leistiną greitį. Vyro vairuojamas automobilis važiavo 117 km/val. greičiu, kuomet leistinas greitis yra 50 km/val. Vyrui už šį Kelių eismo taisyklių pažeidimą gresia bauda iki 550 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki 6 mėnesių.

Taip pat tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Policinės priemonės metu iš viso išaiškinti 2 neblaivūs automobilių vairuotojai. Vienam nustatytas lengvas girtumo laipsnis, kitam – vidutinis.

Gruodžio 28 d. apie 16.10 val. Kaune, nuo Petrašiūnų link Chemijos g., patikrinimui buvo sustabdytas automobilis BMW, kurį vairavo 62-ejų metų vyras. Pareigūnams patikrinus vairuotojo blaivumą alkoholio matuokliu, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,70 prom.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo 28 pėsčiųjų eismo dalyvių padarytus Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimų užfiksuota nebuvo. Taip pat pareigūnai nustatė 10 asmenų, vairavusių transporto priemones, tačiau neturinčių teisės to daryti.

Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dzin

Dzin portretas
Šiandiena ryte prie K. Donelaičio gatvėje prie Laisvės paminklo policija su nežymėta balta mašinėle nubaudė pėstįjį ėjusį per gatvę degant raudonam ;-). Tai jau antras kartas ties Laisvės paminklu per 3mėn nubaustus pėstukus ;-)))))

Negražu

Negražu portretas
Nu negražu, plunksnos broliai. Neprisimenu tik kuriame laikraštyje, bet netiesiogiai buvo skatinama viršyti greitį, nes buvo rašyta, kad greičio fiksavimo aparatūra dar tik išbandoma ir, neva, policija yra žurnalistams pranešusi, kad baus greičio viršytojus tik po Naujųjų metų. Tad žmonės dar norėjo pasivažinėti, o va kaip gavosi.

Justas

Justas portretas
Jis garsiai žvengia dėl tokios 550€ baudos ir 6 mėnesių.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių