Daugiabučio rūsyje Kaune rado nemažą kiekį narkotikų

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą Kaune pareigūnai rado, kaip įtariama, nemažą kiekį narkotinių medžiagų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 10 val. 40 min. Pramonės prospekte esančio daugiabučio namo rūsyje, išlaužtame sandėliuke, rasta ir paimta 31 polietileninis maišelis.

Jame buvo rudos, baltos ir geltonos spalvos milteliai. Taip pat paimtas polietileninis maišelis su 4 baltos spalvos tabletėmis (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga), malūnėlis galimai kanapėms malti bei elektroninės svarstyklės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar prie Inkaro

dar prie Inkaro  portretas
barakus patikrinkite...

Anonimas

Anonimas portretas
Patikrinkite dar Kamantausk...e iš Vilijampolės,Kulvos gt. tai tikrai rasite pas ją daug ko...nes ji vis apsilanko rytais pas vieną 2 vaikų motiną Šilainiuose, dar Sandrą Masijausk..e, gyvenančią Šilainiuose socialiniame būste, kurios vienas iš vaikų globos namuose, ji su vienu ponuliu gyvena, kuris narkotikus platina... dar jos seserį Jurgą, kurios ne tik prostitucija užsiiminėja, bet ir jų sugyventiniai gan greitai miršta, tik nežinia nuo ko... ar nuo narkotikų perdozavimo ar nuo kitko, jų motinėlę Oną Blažauskien...iš Kuršių gt.( tai tos pačios giminės ), kuri yra gudri, Romainių kapinėse besisukiojanti, barus vis šefuojanti ir vyrams sexso paslaugas galimai teikianti ne už dyką... vėliau juos apvagianti... Ir visos jos lankydavosi toje pačioje vietoje... pas vieną šilainiškę, kuri neturėtus butus išnuomodavo...Patikrinkite... jų rūsius, butus... tikrai vertingų ne savų o svetimų daiktų rasite...kurių net ieško ir policija, tame tarpe galimai ir minėto straipsnyje turto.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Dėl to man ir patinka Kauno diena.Lietuvos rytas rašytų:gausioms policijos pajėgoms išsprogdinus daugiabučio rūsio duris, surastas didelis narkotikų sandėlis,ekspertai nustatinėja jų kainą,kuri gali siekti milijonus...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių