Teismo smūgis dainininkui T. Lukoševičiui: už grotų teks praleisti pusantrų metų

Kauno apygardos teismas, išnagrinėjęs buvusio grupės N.E.O. dainininko Tado Lukoševičiaus skundą dėl Kauno apylinkės teismo nuosprendžio, jam bausmę sugriežtino. Atlikėjui skirta reali laisvės atėmimo bausmė – jis už grotų turės praleisti pusantrų metų, bausmę atliekant pataisos namuose.

Kauno apygardos teismas, išnagrinėjęs buvusio grupės N.E.O. dainininko Tado Lukoševičiaus skundą dėl Kauno apylinkės teismo nuosprendžio, jam bausmę sugriežtino. Atlikėjui skirta reali laisvės atėmimo bausmė – jis už grotų turės praleisti pusantrų metų, bausmę atliekant pataisos namuose.

Ketvirtadienį T. Lukoševičius teisme nepasirodė, todėl neaišku, ar jis skųs šį teismo nuosprendį, tačiau tikėtina, kad taip gali atsitikti, nes anksčiau jis siekė švelnesnės bausmės. Šviesios atminties dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnus už sukčiavimą buvo nuteistas šių metų birželio 21 dieną. Kauno apylinkės teismas T. Lukoševičių pripažino kaltu ir skyrė jam dvejų metų laisvės apribojimo bausmę, įpareigojo pradėti dirbti ir atlyginti dalį žalos. 

Nuteistasis T.Lukoševičius ir vienas iš nukentėjusiųjų apskundė šį teismo nuosprendį. Kaltinamoji pusė dėl pernelyg griežto teismo verdikto, nukentėjusioji – dėl pernelyg švelnaus. 

Į teisėsaugos nemalonę dainininkas pakliuvo, kai 2009 m. pradėjo skolintis dideles pinigų sumas tariamiems „verslo planams“ – tėvo atidaryto restorano veiklai palaikyti, naktiniams klubams ir kitoms panašaus pobūdžio idėjoms. Tačiau verslo planai tikrove taip ir nevirto, o vaikino kreditoriai suprato esantys apgauti. 

Bylos duomenimis, T. Lukoševičius pasiskolino ir negrąžino kreditoriams apie 400 tūkst. litų. Teismo sprendimu T.Lukoševičius turėtų atlyginti dalį padarytos žalos. Kauno apylinkės teismo sprendime buvo nurodyta, kad nuteistasis trims nukentėjusiems turėtų sumokėti 4,5 tūkst., beveik 2,3 tūkst. ir 1,3 tūkst. litų. Iš viso – tik 19 tūkst. 250 litų.

T.Lukoševičiui ju teko "pasimėgauti" ir belangės teikiamais malonumais. Ilgą laikęs vengęs teismo posėdžių, T.Lukoševičius buvo suimtas. Tai toli gražu ne vienintelis 2013 m. jo patirtas nemalonumas. Balandį dėl susikaupusių skolų iš T. Lukoševičiaus bankas atėmė prabangų butą Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V.

V. portretas
labiausiai tai gaila dėl tėčio, tikriausiai žmogus karste vartosi..

kwd

kwd portretas
ot taip jam ir reikia

kwd

kwd portretas
ot taip jam ir reikia
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių