BMW ir „Citroen“ susidūrimas Kaune baigėsi smūgiu į stulpą

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune neišvengta eismo nelaimių.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie eismo nelaimę Taikos prospekto žiedinėje sankryžoje gautas prieš pat 15 val.

Buvo pranešta, kad šioje vietoje susidūrė BMW ir „Citroen“ markių lengvieji automobiliai. Pastarasis po smūgio rėžėsi į stulpą, kuris stovi žiedinės sankryžos ir Kovo 11-osios g. sankirtoje.

Pareigūnų duomenimis, į įvykį vyko visos specialiosios tarnybos: ugniagesiai – likviduoti avarijos padarinius, pareigūnai – aiškintis avarijos aplinkybių, o medikai – suteikti pagalbą nukentėjusiajam. Vienas avarijos dalyvis skundėsi rankos skausmais. Jis pristatytas į gydymo įstaigą.

Vairuotojai raginami būti atidūs kelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

......

...... portretas
Žieduose persirikiuojant yra pavojinga,nemandagūs vairuotojai nepraleidžia vieni kitų.Vairuotojų jaunų kultūra lygi nuliui,kažkokie išsižioję,telefonais paslapčia kalbasi arba rašo žinutes.Vaizdelis toks kad kažkokie puspročiai už vairo.Vairuoti mažina,tai nejuokas,gyvybės gali netekti akimirksniu ir kitą dar sužaloti ,arba kito gyvybę atimti gali.Nuo naujų technologijų jauni žmonės ne protingesni tapo o durnesni,Užtenka pasižiūrėti į žmogų ,kad galėtum pasakyti apie jo psichinį stovį.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių