Bendradarbių konfliktas prekybos centre sukėlė ant kojų Kauno specialiąsias tarnybas

  • Teksto dydis:

Liepos 6-osios vakare į Vaišvydavos „Maximą“ lėkė ir policija, ir greitoji. Pastarosios medikai atgal jau skubėjo su, pirminiais duomenimis, galvos traumą patyrusiu šio prekybos centro kasininku.

Pirminis pranešimas, kurį tą vakarą, apie 21 val., užregistravo policija, skambėjo taip: „Nepažįstamas asmuo užpuolė prekybos centro darbuotoją, trenkdamas jam į veidą.“ Apie tai pranešė kažkas iš jo kolegų.

Tačiau, pradėjus ikiteisminį tyrimą, išsiaiškinta, kad įtariamasis išpuoliu nukentėjusiam – iš matymo pažįstamas. Jis – kitos šio prekybos centro kasininkės draugas. Ir yra pagrindo įtarti, kad tą šventinį vakarą buvo neblaivus, dėl ko galimai ir nesusivaldė, būsimai jo aukai vėluojant pakeisti kasoje jo draugę.

Tai turėtų paaiškėti per artimiausiu metu planuojamą įtariamojo apklausą.

26-erių nukentėjusysis teigia sulaukęs iš jo net kelių smūgių. Tai bus patikslinta ir peržiūrėjus parduotuvės vaizdo kamerų įrašus.

Kol kas ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, už ką Baudžiamasis kodeksas numato visą bausmių spektrą – nuo viešųjų darbų iki laisvės atėmimo iki dvejų metų. Tačiau dar laukiama medikų, kurių globoje atsidūrė nukentėjusysis, galutinio verdikto dėl jo patirtų sužalojimų.

Teisėsaugininkų duomenimis, jie neturėtų būti labai sunkūs, nes artimiausiu metu medikai planuojama išrašyti šį savo pacientą iš ligoninės.

Įtariamasis jo sužalojimu iki šiol policijai niekuo nebuvo užkliuvęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Urodui

Urodui portretas
Jei visus vadini urodais ,tai tame tarpe ir pats esi ,urodas.nes kitaip nemoki issireiksti.

Aušrinė

Aušrinė portretas
Maxima tik žino kaip paprastiems darbuotojams kailį nulupti už varganą atlyginimą

Sokiruotas

Sokiruotas portretas
Cia yra ziaurumas, rasoma kad nesunkus suzalojimas nors zmogus su skilusia kaukuole guli ligonineje. Pati maxima ir jos valdzia ir urodai, ir apskritai musu valdzia yra urodai. Nebuvo apsauginio, sutaupe, dabar kito darbuotojo teks ieskot nes paprasciausiai darbininkas paprastas zmogus yra neidomus! O tam marozui kuris muse silpnesni, isvis esi beviltiskas sudo gabalas, dziaukis oru kol gali.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių