Babtuose nužudytas vyras: sulaikyta neblaivi moteris

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakare prie vieno Babtų miestelio Kauno gatvės daugiabučio rastas nužudytas svečias iš kitos Kauno rajono gyvenvietės - Užliedžių seniūnijoje esančių Naujųjų Muniškių. Pirminiais duomenimis, nusikaltimas, dėl kurio sulaikyta jo sugyventinė, buvo įvykdytas prieš kelias dienas.

Velionio lavonas su durtine-pjautine žaizda kirkšnyje rastas apie 20 val. krūmuose prie vieno prastos reputacijos daugiabučio. Ar jis ten pragulėjo tiek laiko, ar buvo čia paslėptas vėliau, tikslinama.

Įtariant sugyventinio nužudymu, sulaikyta kartu su juo Babtuose svečiavusis 56-erių metų Naujųjų Muniškių gyventoja. Jai nustatytas lengvas girtumas - 0,62 alkoholio promilės. Įtariamoji uždaryta į areštinę.  

Anot Babtų seniūno Jono Praškevičiaus, per 20 jo darbo metų minėtas į policijos suvestines patekęs miestelio svečių santykių aiškinimasis - tik trečias-ketvirtas nužudymas šioje seniūnijoje.

Trečiadienio vakaro radinys prie minėto Babtų daugiabučio - jau aštuonioliktas šiais metais nužudymas Kauno apskrityje. Įtariamieji kol kas nenustatyti tik dviem atvejais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Žiuriu babtiškei net žodzio čia nemoka parašyt nu jau net pradinukas moka gėda gėda...

Anonimas

Anonimas portretas
Ka jus ce rasinejat nesamones jos drauge padulkint jei ape Barstiene babtu grazuole tai kas jos nedulkines gereu pasakykit kek seimu ji vos neiskyre jie net is Babtu issirauste per ja ji pati juos kvesdavos o ji paskui prigyrdo kad jis namo neitu o Vile ji pari uzkabindavo pati pas Barstiene temdavos tipo trumpam ir gerdavo visi Barstiene tik ziuri jas dykai stato pati gere o jie visa suma turi jai atiduoti pagalvokit jei mano vyras butu su ta Barstiene megojas ar as aiceu dar karta pas ja gyvenime dar svogunus sodinceu maudytis aiceu ka jus ce snekat

Anonimas

Anonimas portretas
Jau ji kad nesventa tai tikrai ji savo vira su seriku iskeite ir tai nepirmas kartas ce jis ja ne kar uztikes su kitais tek Muniskese tek Babtuose abu ne sventi bet zudyt ir mirusi temt is 5 auksto tai nepateisinama ir pati nesvari kaip moteris ir nereike ce loti nesamones reikejo negyvent ko pastovei ji parsivezdavo is sesers is tevo jis buvo isejas ko pati jeskojo prase kad gryztu
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių