Avaringoje sankryžoje – dar viena eismo nelaimė

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį judrioje Kauno sankryžoje įvyko trijų automobilių avarija. Eismo įvykis visiškai paralyžiavo automobilių judėjimą centro kryptimi.

Pranešimą apie avariją Tunelio gatvių ir Radvilėnų plento sankirtoje policija gavo 15.26 val. Pasak Kauno policijos budėtojo, šioje vietoje susidūrė "Honda" ir du "Volkswagen" markių automobiliai.

Į įvykį išsiųstas policijos ekipažas, kadangi avarijos dalyviai nesutaria dėl kaltės.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Nelaimės metu žmonės nenukentėjo.

Vairuotojai pranešė, kad tiek važiuojant Tunelio gatve, tiek Radvilėnų plentu centro link, buvo susiformavę didelės spūstys. Dėl avarijos nuo 16 iki 17 val. šioje kelio atkarpoje buvo uždarytas eismas. Įvykio vietoje eismą reguliavo pareigūnai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
Iš Tunelio gatvės sukant į Radvilėnų ten viskas gerai, nes gerai matosi visi besileidžiantys nuo kalno, o važiuojant iš Radvilėnų gatvės į Tunelio - važiuojančių tunelio gatve negali matyti, nes jie būna "akloje zonoje" o veidrodėliuose taip pat nematyti. Gal geriau būtų ten panaikinti nestaigų posukį į dešinę o padaryti įvažiavimą beveik statmeną.

rex

rex portretas
jei suko i kaire is tunelio i radvilenu,tai jau senai reikejo uzdrausti sukti i kaire

mačiau

mačiau portretas
Prieš šią avariją šioje sankryžoje buvo įvykus dar viena, maždaug apie 13 val, bet vairuotojai dėl kaltės sutarė. Žiemos metu tie kėgliai bus tikras išbandymas vairuotojams, krovininės jau dabar važiuoja šaligatvio kraštu, apsisukimo kampas neįveikiamas, o ir įvažiuojant į Tunelio g., reikia persukti kaklą nežinia kokiu kampu, kad gerai matyti. Bet, žinoma, kaltas ir greitis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių