Per avariją Žaliakalnyje sužaloti du žmonės

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę vienoje Žaliakalnio sankryžoje neišsiteko du lengvieji automobiliai. Į nelaimės vietą vyko ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt teigė, kad pranešimas apie eismo nelaimę gautas 11.28 val.

Pareigūnai buvo informuoti, kad J. Lukšos-Daumanto ir Lazūnų gatvių sankirtoje susidūrė du lengvieji automobiliai – „Ford“ ir „Citroen“ markių. Po smūgio automobiliai gerokai apgadinti, nemažu atstumu pabiro įvairios dalys.

Kaip teigė policijos atstovas, nelaimės metu nukentėjo du žmonės – po pirminės medikų apžiūros įvykio vietoje, jie išvežti į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, sužalojimai nėra sunkūs.

Vairuotojai Kaune praneša, kad dėl avarijos neįmanoma pravažiuoti Lazūnų gatve, važiuojant link Žeimenos gatvės. Esant galimybei rinkitės kitą maršrutą.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija Kauneavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Kaune,Žaliakalnyje remontuojamas Savanorių prospektas,yra daug nepatogumų.Šalutines gatves perpildytos automobiliais.Mansu mūsų visų gerovei tai daroma, todėl vairuotojai turi būti atidesni ir pakantesni vieni kitiems .Mandagumas išgelbėja nuo nelaimių.Yra sakoma,neskubėk ir būsi pirmas.Taip ir čia.Yra tokių ,matai per mašinos veidrodėlį,kad atvažiuoja nesveikai neramus,vos neįvažiuoja į mašinos užpakalinę dalį,bet juk nesilaikymas distancijos nepagreitins pravažiavimo remontuojmose kelio atkarpose, ar užkimštose šalutinėse gatvėse.Tik sudarysite avarijoms palankias sąlygas.

Aliona

Aliona portretas
Ne, ten kažkokia Stasė vairavo, nepasisekė bobeliai

,

, portretas
Tai kuris čia taip raliavo? Fokuso vairuotojas tai tikras kaimietis ir man buvo užkyšęs ir dar rėke priešais kaip koks mužikas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių