Avarija Pramonės prospekte: sunkiai sužalota mergina

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune, Pramonės prospekte, įvyko avarija, kurios metu sunkiai sužalota mergina.

10.45 val. policija gavo pranešimą, kad Pramonės prospekte, šalia Dainavos poliklinikos, reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje įvyko avarija.

Jos metu "Volkswagen Passat", vairuojamas 79 metų vyro, partrenkė 26 m. merginą.

Jai nustatyta politrauma. Mergina išvežta į Kauno klinikas.

Policijos duomenimis, vairuotojas buvo blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pazistama

pazistama portretas
Deja mergina neisgyveno...

Stasė

Stasė  portretas
Nereikia ieškoti kaltų, reikia melstis kad mergina liktų gyva ir sveika!!! Ar kada patys ėjot perėja???? Matėt kokie vairuotojų komentarai surašyti prie jų??? Pereiti perėja yra labai sunku ir sudėtinga net degant žaliam šviesoforui. Stiprybės šeimai, kurios atžala kovoja už gyvybę.

Pikta

Pikta portretas
Pritaikykit replikas jaunimui kurį pažįstate, o ne visiems iš eilės. Yra jaunų žmonių, kurie nors ir lakosi visų taisyklių ir būna atsargūs eidami per gatvę tampa aukomis. Visą gyvenima praleidžia vežimėliuose, tampa daržovėmis ar galų gale miršta. Kažin ką kalbėtumėte, jei jūsų artimas žmogus pakliūtų į tokią avariją? Ar vėl sakytumėte, kad tik jaunimas kaltas? Visada atsidurkit kito žmogaus vietoje ir neskubėkite teisti. Gal tiek viena tiek kita pusė gali būti kaltos. Esmė tame, kad šioje situacijoje nukentėjo jaunas žmogus, kuris dar tik pradėjo gyvenimą ir kuriam kažin ar pavyks išsikapstyti, o jei ir pavyks, pasėkmės liks visam gyvenimui. Atsargumo reikia visame kame abiems, tiek vairuotoju tiekpėsčiųjų pusėms.
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių