Per avariją Jonavos gatvėje sunkiai sužalotas dviratininkas

  • Teksto dydis:

Antradienį Kaune, Jonavos gatvėje, sunkiai sužalotas dviratininkas.

Pranešimas apie avariją ties Jonavos g. 43-iuoju pastatu buvo gautas 11.43 val. Šioje vietoje susidūrė "Volkswagen" markės automobilis ir dviratininkas. 

Pasak Kauno policijos atstovo, pirminiais duomenimis, dviratininkas yra eismo nelaimės kaltininkas, kadangi į važiuojamą dalį staigiai išvažiavo prieš pat 59-erių metų moters vairuojamą automobilį. Pirminiais duomenimis, vairuotoja buvo blaivi.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties atstovė portalą kauno.diena.lt informavo, kad dviratininko būklė sunki, atvykus medikams jis buvo nepilnai sąmoningas. Medicinos atstovės duomenimis, nukentėjęs 67-erių metų vyras patyrė sunkią galvos traumą.

Įvykio aplinkybes aiškinasi pareigūnai.


Šiame straipsnyje: Jonavos gatvėavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip masto KINDZIULIS

Taip masto KINDZIULIS portretas
PUTKI manau,kad tu irgi sulauksi sitokio amziaius ir jeigu isgalesi vazinesiarba su dviraciu ar su automobiliu.Amzius cia niekuo detas.Gaideliai dazniau vairuoja neatsargiai.Cia atidumo stoka.O dviratininkai ir pestieji to atidumo stokoja.Jie uzsimaukslina kapisona,uzsideda ausines ,arba telefonas prie ausies ir nieko nemato.

matau

matau portretas
Dviratininkai prarado savisaugos jausmą, važiuoja gatve, kaip miško takeliu. Jei pats nesisaugosi, niekas neapsaugos.

Putkis

Putkis portretas
Jau ir vairavimui nebetinkama 59 metų moteris, ir taip pat 67 metu seniui važinėt su dviračiu. Tegu abu pesti vaikšto, o ne mandravoja, viena su mašina, kitas su dviračiu. Prisivažinėjo abu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių