Atėmė automobilio vairą su svastika

  • Teksto dydis:

Kaune iš vyro atimtas automobilio vairas, ant kurio buvo pavaizduota nacistinė simbolika.

Gegužės 2 d. policija gavo pranešimą, kad Kaune, Muziejaus g., vienas praeivis ant automobilo „Citroen Xantia“ vairo pastebėjo nacistinės Vokietijos simboliką – erelį, po kurio kojomis vainike pavaizduota svastika. Kauno miesto centro policijos komisariate dėl įvykio buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo byla.

Birželio 16 d. teismas 57-erių metų automobilio savininkui paskyrė 144 eurų baudą ir vairą konfiskavo. Šis teismo sprendimas įsiteisėjo liepos 6 d.

Kauno apskrities policija primena, kad už nacistinių ar komunistinių simbolių demonstravimą įstatymas numato baudą nuo 144 iki 289 eurų su daikto, kuris buvo pažeidimo padarymo įrankis, konfiskavimu.


Šiame straipsnyje: Vairasvairuotojaibaudasvastika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesa

Tiesa portretas
Ar jis ji demonstravo viešai ar jis yra nacis artistai tie kuris baigė teise ir ji nuteisė buki teisėjai ir tiek, erelis tai paukštis plesrunas o ši svastika ar ji naciu nebejuokinkit pasidomėkite istorija net ir lietuviu egipto ir daugumos tautų ši svastika buvo o ar jums dar aiškinti manau neverta vistiek esate buki

Koks

Koks portretas
Koks kažkokio idijoto reikalas kas yra automobilio viduje? Jis ką vogt kažko ieškojo kad vairas užkliuvo? Tai yra žvalgymasis po asmeninę erdvę, į dantis tokiam reik duot. Kitą vertus vairas nebuvo demonstruojamas viešai... nors aš tam nepritarčiau, bet juk tai ne ginklas ir ne narkotikai, ir beje, vairas ne išorėje.

Lobis

Lobis portretas
Tiesa, duoda laisvai kvepuoti iskrypeliam ir gejam, o saviraiskos zmonem gali atimti ir triusikus su simsonais-apsurdas. Tuoj prades atimineti Armani drabuzius, nes paukstis labai panasus
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių