Aštuoniolikmetis Kaune prekiavo narkotikais?

  • Teksto dydis:

Kaune su nemažu kiekiu narkotikų įkliuvo aštuoniolikmetis vaikinas. 

Šis neseniai pilnametystės sulaukęs asmuo įkliuvo kovo 29-osios naktį Savanorių prospekte patruliavusiems Kauno policijos patruliams. Jų dėmesį apie pusę keturių nakties patraukė automobilis "Mercedes Benz".

Jame sėdėjo vaikinukas, kurio elgesys taip pat atrodė įtartinas. Be to, automobilis buvo ne jo. Vėliau išsiaiškinta, kad jis – ir ne šio vaikino šeimos narių. Be to, pas jaunuolį rasta 16 polietileninių maišelių su augalinės kilmės medžiaga ir vienas – su keturiomis raudonos spalvos tabletėmis. Įtariama, kad tai narkotikai.

18-metis buvo linkęs teigti, kad įsigijo šį turtą savo reikmėms. Tačiau per kratą jo namuose V.Krėvės prospekte buvo aptikti dar 64 polietileniniai maišeliai su augalinės kilmės medžiaga bei vienas – su gelsvos spalvos medžiaga, kuri, kaip įtariama, taip pat yra narkotikai. Per kratą paimtos ir dvi elektroninės svarstyklės bei devyni mobiliojo ryšio telefonai.

Iki šiol policijos akiratyje nebuvęs 18-metis uždarytas į areštinę. Tačiau neatmetama, kad netrukus ten turėtų atsidurti ir galimai daugiau su šiais radiniais susijusių asmenų.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų. Tiek už jų laikymą, tiek už prekybą šiomis medžiagomis baudžiamoji atsakomybė gresia asmenims nuo šešiolikos metų.


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

rajonas :D

rajonas :D portretas
ragu kontora tau hari :DDDDD

Komentuodami

Komentuodami portretas
nors minutei pagalvokit, kad ir Jūsų vaikai gali patekti į tokią situaciją, negali žinoti kas kaip bus gyvenime, vaikinas pirmą partą pateko į policijos akiratį, nebuvo niekada baustas. Bus jam gera pamoka.. Suklydo, jaunas dar..

zujkis

zujkis portretas
Kauniete, tie tavo vaikai ar taip ir taip gaus narkotikiu pigiu ar brangiu jau priklausys kiek dienpinigiu duosi , o is vargingesnes seimos vaikas ir bando suktis , naudojasi jusu islepusiu vaiku durnom smegenelem , bet dabar gal juo kas pasinaudos uz grotu . :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių