Gal jūs nukentėjote nuo šios moters?

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo sukčiauti. Sulaikyta įtariama sukčių bendrininkė.

Vasario 3 d. moters balsu kalbėjęs vyriškis, kaip įtariama, skambinęs iš įkalinimo įstaigos, nurodė, kad nukentėjusiosios giminaitė sužalojo garbaus amžiaus moterį, kuriai atliekama operacija. Pokalbį kiek vėliau tęsė kitas vyriškis, kuris prisistatė chirurgu. Šis vyras paaiškino, jog už operaciją reikia sumokėti 3 tūkst. eurų, kad sužalotosios artimieji dėl įvykio nesikreiptų į policiją bei pasakyta, jog pinigus paimti atvyks sužalotosios giminaitė.

Telefonu nukentėjusiajai buvo nurodyta nepadėti ragelio ir surašyti protokolą. Tą pačią dieną į Kaune esančius namus atvyko tariama giminaitė, pasirašė protokolą ir paėmusi pinigus ketino pasišalinti, tačiau buvo operatyviai sulaikyta policijos pareigūnų.

28-erių metų sukčių bendrininkei už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Asmenis, taip pat nukentėjusius nuo šios moters, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 37) 30 33 36, (8 37) 303 450.


Šiame straipsnyje: sukčiaisukčiavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

li

li portretas
Siais laikais beveik visi kaliniai turi telefonus

Pilietis

Pilietis portretas
O jums nedaeina kad tie patys kurie nuvaziuoka paimt,irgi nezino kur velias? Smegeneles isplautos

...

... portretas
Prižiūrėtojai irgi nori gyvent.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių